Zaterdag 18 maart is er weer een Elements Day

Gedachten zijn zaadjes die kunnen uitgroeien tot bomen, als je ze goed verzorgt.

Zaterdag 18 maart is er weer een Elements Day

"Gedachten zijn zaadjes die kunnen uitgroeien tot bomen, als je ze goed verzorgt. Als je soms de sproeiers aanzet en het dan een maand vergeet, is de kans groot dat de zaadjes niet uitkomen. De natuur helpt de boom groeien met behulp van haar eeuwenoude wetten, maar een zaadje kan nooit voortbestaan zonder de juiste voeding en de juiste omstandigheden. Er is tijd nodig voordat een gedachte vorm krijgt in de buitenwereld. Als je halverwege opgeeft, gaat het plantje verloren. Er zijn veel mensen die iets willen, maar weinig maken het waar. Die mensen falen vaak niet doordat hun plan mislukt, maar omdat ze opgeven."

Tekst uit het boek Think and Grow Rich. Deze tekst maakte indruk op mij. Waarom? Omdat ik weet dat het zo werkt. Je kunt echt alles als je maar wil en als je maar bereidt bent om er iets voor te doen. Ik doe moeilijke houdingen op mijn yoga mat, waarvan ik zeker wist dat ik ze nooit zou kunnen. Ik ben niet lenig van nature ik ben sterk van nature. Mijn flexibiliteit is vele male verbetert, omdat ik het dagelijks blijf doen. Mijn kracht komt in balans met mijn flexibiliteit. De houdingen zijn het gevolg, maar vooral de balans op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel vlak zijn voor mij van grote waarde. Ik groei iedere dag, omdat ik tijd maak.

Daarbij weet ik dat gezondheid & tijd van onschatbare waarde zijn. Deze twee zijn niet te koop. Wel kun jij bepalen wat je met jouw tijd doet en hoeveel jouw gezondheid je waard is.

Wil jij genieten van jouw leven? Doen wat jij wil?

Investeer dan in jezelf en besteed dagelijks 30 minuten aan jezelf. Tijd om de verbinding te maken met jezelf, om weer te voelen en te leren luisteren naar je lichaam, naar jezelf. Doen wat nodig is om te groeien en te transformeren, zodat alle pijn wordt opgeruimd en jij gaat leven in vrijheid. Op zaterdag 18 maart geef ik een Elements Day voor het voorjaar. Het is Nu tijd voor groei en transformatie. De energie in de natuur laat het zien. Maak er gebruik van om te leren hoe jij jezelf kunt helen. Scheelt een hoop tijd later.

Meedoen? Klik op deze link.

Geplaatst op maandag 6 maart 2023.

Over Asjeblief

Dit bericht is geschreven door Asjeblief. Het bedrijf valt onder therapeut uit Oss. Trefwoorden van Asjeblief uit Uden : persoonlijke ontwikkeling, meer energie, meer innerlijke rust, eigen pas volgen, eigen pad vinden, Zelfacceptatie, zelfwaardering, zelfliefde, Zelfvertrouwen, vrij zijn, eigen keuzes maken, leren nee zeggen, krachtig lichaam, 5 elementen test, moeiteloos leven, Elements Day, ultiem geluk, .

Lees meer over Asjeblief.