Puistjes en pukkeltjes ontstaan vaak tijdens de pubertijd

Een gezonde leefwijze vormt de basis voor een gezond lichaam met een stralende huid.

Puistjes en pukkeltjes ontstaan vaak tijdens de pubertijd

Heb jij dat ook wel eens, dat je niet goed in je vel zit en even niet meer weet wat je moet doen om je huid weer in balans te krijgen?

Puistjes en pukkeltjes ontstaan vaak tijdens de pubertijd doordat er meer talg wordt aangemaakt in de huid. Dit kan onschuldig zijn in de vorm van een klein pukkeltje of heftige acne. Twee dagelijkse reiniging van de huid is essentieel om pukkeltjes en onzuiverheden tegen te gaan.

Als huidcoach kan jou daar bij helpen. Naast de behandeling in de salon, ook goed advies voor thuis. Met behulp van de Skin Analyzer zal ik je huid meten. Op basis van de metingen kan de behandeling worden vormgegeven en kan bepaald worden welke producten het meeste effect zullen hebben op jouw huid. Samen gaan we je huid coachen.

Informeer naar de mogelijkheden voor jou.

Groetjes Angela Schoonheidssalon Byance

Geplaatst op dinsdag 14 juni 2022.

Over Schoonheidssalon Byance

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Byance. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Oss. Trefwoorden van Schoonheidssalon Byance uit Oss : Schoonheidssalon, huidverbeterende producten, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen, elektrische epilatie, huidverbetering, intensieve massage, verstevigen van het bindweefsel.

Lees meer over Schoonheidssalon Byance.