MHFA

Mental Health First Aid

MHFA

MHFA is de eerste cursus over eerste hulp bij psychische problemen. Feitelijk is het een soort EHBO voor de psyche. En een die eigenlijk iedereen die te naken heeft met psychisch lijden in zijn of haar omgeving, zou moeten gaan volgen.

En dat gaat ook steeds beter omdat er door steeds meer ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt meebetaald aan de kosten.

In vier bijeenkomsten behandeld de cursist de belangrijkste punten uit het meegeleverde handboek. Zo krijg je de tools aangereikt hoe te handelen in een situatie van acute psychische nood.

En met de focus op zelfredzaamheid en vergrijzing is de cursus volgen een must voor velen van u. Meer info: nieuwestartervaringswerk@gmail.com

Geplaatst op zondag 22 april 2018.

Over Nieuwe Start Ervaringswerk

Dit bericht is geschreven door Nieuwe Start Ervaringswerk. Het bedrijf valt onder coaching uit Oss. Trefwoorden van Nieuwe Start Ervaringswerk uit Oss : personal coach, personal coaching, psychische ondersteuning, coaching bij psychische klachten, ondersteuning bij psychische klachten, adviseur herstelvisie, ervaringsdeskundige, begeleiding bij psychische klachten,.

Lees meer over Nieuwe Start Ervaringswerk.