Info en docu ochtend Equi&Art

Focus op potentie in plaats van beperkingen!!

Info en docu ochtend Equi&Art

Ben je toe aan verandering en zoek je nu alleen nog de tools .....om volmondig JA te zeggen tegen jezelf....

Wil jij alles weten over Hoogsensitiviteit en hoe je gemotiveerd kunt blijven in je werksituatie? Wil je je talenten ontplooien? Wil je leven vanuit jouw zielsmissie? Wil je jouw leiderschap versterken? Sta je op een kruispunt en weet je niet welke weg je in moet slaan? Speelt het thema grenzen een belangrijke rol in je leven? Vraagt jouw leven om verandering, ondersteuning en reflectie zowel in je werk als Prive? Heb je weinig energie en last van (chronische) vermoeidheidsklachten? Ben je (faal)angstig? Heb je een burn-out of ben je herstellend van een burn-out? Loop je vast op je werk en/of in je privé leven? Wil je leven vanuit je hart, passie en talenten? Kun je wel wat assertiviteit, motivatie en doorzettingsvermogen gebruiken? Doorbreek patronen en overtuigingen…..

Misschien wil je wel gaan werken met deze doelgroep?

Of je er nu voor kiest zelf te werken aan persoonlijke effectiviteit of je wil jezelf verder ontwikkelen als HPS professional dan brengt deze ochtend precies waar je naar op zoek bent.

Bij aanmelding ontvang je een persoonlijke link om de documentaire 'Dit is mijn weg"' te bekijken.

Wat kun je verwachten:

Je maakt kennis met mij met de plek, de paarden, de mensen die deelgenomen hebben aan het jaartraject de afgelopen jaren.. Je gaat zelf aan de slag met deze relatief nieuwe methodiek Equi&Art, welke gericht is op talent, stressreductie en autonomiteit. Je gaat het zelf ervaren.

Wil je onderzoeken of dit is wat bij jouw zoektocht en ontwikkeling aansluit dan is dit de manier om te ervaren wat dit jaar jou brengt.

Samen met andere Hsp’ers op ontdekkingsreis.

Dit jaartraject is een mix van systemisch werken, coachen met paarden, voice dialoog, mindfullnes en kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling.. Tevens is dit jaar de basis voor de opleiding HSP professional.

Je bent een jaar lang omringd door de natuur, de paarden, de rust en gelijk gestemde.

"Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf"

Het progamma:

10.30-11.00 inloop

11.00-12.00 info over hoogsensitivitieit, het Equi&Art jaartraject , wat kun je verwachten

12.15-13.30 je gaat zelf de methodiek ervaren

Jouw investering € 32,50 Wanneer je besluit deel te nemen aan het jaartraject is deze ochtend gratis. Deze kosten worden dan verrekend in het totaalbedrag van het jaartraject.

Wanneer en hoelaat? 03 september van 10.30 tot 13.30 uur

Geplaatst op maandag 29 augustus 2022.

Over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard

Dit bericht is geschreven door EquiZenz - Hoogsensitief en Paard. Het bedrijf valt onder coaching uit Oss. Trefwoorden van EquiZenz - Hoogsensitief en Paard uit Uden : Leer omgaan met hoogsensitiviteit, hsp online training, Ondernemerschap, Talentontwikkeling, Loopbaanbegeleiding, omgaan met Angsten, omgaan met Burn-Out, omgaan met Depressies, Fibromyalgie, Stemmingswisselingen, mijn kind is hoogsensitief, neuro4profiel, doe de test: ben ik hoogsensitief, ben ik hoogsensitief,.

Lees meer over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard.