Hannah bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve massage en stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Hannah bindweefselmassage

Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Deze behandeling is puur gericht op de Hannah Bindweefselmassage. Na oppervlakte reiniging volgt de intensieve bindweefselmassage gevolgd door dagverzorging.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

- Verbetering van de huidconditie

- Stimulatie van de huiddoorbloeding

- Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

- Verbetering van de opname van werkstoffen

- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

- Bevordering van de celdeling

- Verbetering van de huidstructuur en huidteint

- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

- Verbetering van de huidweerstand

Geplaatst op dinsdag 18 mei 2021.

Over Schoonheidssalon Byance

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Byance. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Oss. Trefwoorden van Schoonheidssalon Byance uit Oss : Schoonheidssalon, huidverbeterende producten, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen, elektrische epilatie, huidverbetering, intensieve massage, verstevigen van het bindweefsel.

Lees meer over Schoonheidssalon Byance.