Hannah Bindweefselmassage

Deze intensieve massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

Hannah Bindweefselmassage

Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

*Verbetering van de huidconditie

*Stimulatie van de huiddoorbloeding

*Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

*Verbetering van de opname van werkstoffen

*Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

*Bevordering van de celdeling

*Verbetering van de huidstructuur en huidteint

*Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

*Verbetering van de huidweerstand

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddeffecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Geplaatst op donderdag 28 januari 2021.

Over Schoonheidssalon Byance

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Byance. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Oss. Trefwoorden van Schoonheidssalon Byance uit Oss : Schoonheidssalon, huidverbeterende producten, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen, elektrische epilatie, huidverbetering, intensieve massage, verstevigen van het bindweefsel.

Lees meer over Schoonheidssalon Byance.