Gratis intake gesprek.

Ik hanteer altijd een intakegesprek. Ik doe dit ook altijd gratis.

Gratis intake gesprek.

Ik hanteer altijd een intakegesprek. Ik doe dit ook altijd gratis. Het is voor mij belangrijk een cliënt eerst te leren kennen. Ik kan zo een beeld vormen voor mijzelf om te kunnen bepalen of ik kan voldoen in de vraagstelling van de cliënt.

Elke behandeltraject begint dus met een kennismakingsgesprek (intakegesprek). Ik zal u vragen wat uw klachten zijn en U uitleggen dat mijn behandelwijze een oplossing kan zijn.

Vaak zal ik ook wat achtergrondinformatie vragen. Niet uit nieuwsgierigheid, maar omdat de problemen waarvoor mijn behandelmethode een oplossing kan bieden hun oorzaak kunnen vinden in spanning op het werk, in andere omstandigheden of in gebeurtenissen in het verleden zoals operaties of ongevallen.

Daarnaast is het voor mij van belang om te weten hoeveel u beweegt. Ook uw beroep kan in dit opzicht belangrijk zijn.

Met deze informatie kan ik de behandeling op u afstemmen. In mijn visie moet elke behandeling maatwerk zijn. Des te beter ik uw omstandigheden en voorgeschiedenis kennen, des te beter kan ik het behandelplan optimaal op u richten.

Als u moeite hebt met bepaalde vragen, praat hier dan open over met mij. Ik kan u uitleggen waarom bepaalde vragen belangrijk zijn en dit helpt u om vragen in het belang van de behandeling te beantwoorden zonder dat u in hoeft te gaan op zaken die moeilijk liggen. Ik zal hiervoor zeker begrip hebben.

Verder is het voor mij belangrijk om te weten of u nog andere medische klachten hebt, of u medicijnen gebruikt en of er belemmeringen bestaan, als gevolg van een ziekte of kwalen, die bij de behandeling een rol kunnen spelen.

Behandelplan. Na het intake gesprek volgt een lichamelijk onderzoek om te bepalen welke functies en activiteiten verminderd of niet meer mogelijk zijn en hoe dit uw dagelijks bewegen beïnvloedt of uw klachten veroorzaakt.

Hierna wordt, in overleg met u, een behandelplan opgesteld. In het behandelplan worden vaak bewegingsoefeningen opgenomen om zelfstandig thuis uit te voeren.

Dus neem vandaag nog contact met mij op, of vul het intake formulier in en start vandaag aan Uw toekomst zonder vervelende pijnen.

Geplaatst op zondag 6 mei 2018.

Over Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren

Dit bericht is geschreven door Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren. Het bedrijf valt onder massage uit Oss. Trefwoorden van Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren uit Oss : pijnbestrijding, massage, pijnvrij, triggerpoint, magnetiseren, oss, berghem, geffen, heesch.

Lees meer over Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren.