Elektrisch ontharen

Behandeling elektrisch ontharen bij Schoonheidssalon Byance.

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt.

De haartjes worden één voor één behandeld met een heel dun, steriel, wegwerpnaaldje. Ik breng het naaldje langs de haarschacht in het haarzakje en geef hierna een klein gecontroleerd stroomstootje in de haarfollikel. Deze energie is vooraf ingesteld en volkomen veilig.

Het haarzakje wordt verwarmd, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt. De behandeling is soms gevoelig. De stroomstootjes worden aangepast aan uw pijngrens. Zo blijft de gevoeligheid van de behandeling altijd binnen jouw grenzen.

Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en wat bobbelig zijn. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren NIET geharst of geëpileerd worden.

Ongewenste haargroei verwijderen door middel van elektrisch epileren is een intensief traject. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid haartjes en de gewenste oppervlakte die u wilt laten ontharen.

De behandeling worden meestal wekelijks herhaald. De totale behandelingsduur kan variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Alle haren kunnen op deze wijze verwijderd worden. Donkere, blonde, rode en grijze haren.

Ontharen door elektrisch epileren is een uitstekend alternatief en bij uitstek geschikt voor kleine oppervlakten, zoals voor het verwijderen van ongewenste haren in het gezicht. De huid wordt langdurig zacht en glad, zonder stoppels.

Bent je aanvullend verzekerd? Informeer dan bij je zorgverzekeraar naar een vergoeding voor elektrisch epileren bij ongewenste haargroei.

Wil je graag meer informatie en kijken wat er voor jou mogelijk is. Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Groetjes Angela

Schoonheidssalon Byance

Geplaatst op donderdag 22 juli 2021.

Over Schoonheidssalon Byance

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Byance. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Oss. Trefwoorden van Schoonheidssalon Byance uit Oss : Schoonheidssalon, huidverbeterende producten, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen, elektrische epilatie, huidverbetering, intensieve massage, verstevigen van het bindweefsel.

Lees meer over Schoonheidssalon Byance.