Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt.

Elektrisch ontharen

Zoekt u een salon waar u terecht kunt voor elektrisch ontharen? Dan bent u bij Schoonheidssalon Byance aan het juiste adres.

Tijdens de behandeling worden de haartjes één voor één behandeld met een steriel, dun, wegwerpnaaldje. Dit naaldje zal langs de haarschacht in het haarzakje ingebracht worden en daarna volgt er een klein gecontroleerd stroomstootje in de haarfollikel. Het haarzakje zal verwarmd worden, hierdoor zal de haarfollikel beschadigd raken. De behandeling kan soms wat gevoelig zijn. De stroomstootjes zullen aan uw pijngrens aangepast worden, zo blijft de gevoeligheid van de behandeling binnen uw grenzen.

Ontharen door elektrisch epileren is een uitstekend alternatief en bij uitstek geschikt voor kleine oppervlakten, zoals voor het verwijderen van ongewenste haren in het gezicht. De huid wordt langdurig zacht en glad, zonder stoppels.

U bent aanvullend verzekerd? Dan kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar naar een vergoeding voor elektrisch epileren bij ongewenste haargroei.

Voor meer informatie kunt u een kijkje op de pagina https://byance.nl/elektrisch-ontharen/ nemen.

Geplaatst op dinsdag 20 oktober 2020.

Over Schoonheidssalon Byance

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Byance. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Oss. Trefwoorden van Schoonheidssalon Byance uit Oss : Schoonheidssalon, huidverbeterende producten, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen, elektrische epilatie, huidverbetering, intensieve massage, verstevigen van het bindweefsel.

Lees meer over Schoonheidssalon Byance.