Cursus/workshop: Communicatie in relatie

Een eendaagse kennisshop speciaal voor stelletjes en echtparen.

Cursus/workshop: Communicatie in relatie

Houden jullie van elkaar en hebben jullie toch veel ruzie, zijn er veel oeverloze discussies die nergens heen gaan, is er geen diepgang meer terwijl er van alles gaande is, voel je je zo verdomde eenzaam in je relatie? Dan hebben jullie mogelijk een behoorlijk communicatie probleem.

Als dat zo is dan is het de hoogste tijd om samen een dag vrij te nemen en samen deel te nemen aan de relatie-kennisshop van Blijvend anders. Na deze dag zal je wijze van communiceren namelijk voor altijd anders zijn!

Kan dat?

Kun je in één dag je communicatie veranderen?

Ja dat kan!

Zoals de naam al aangeeft is kennis en inzicht overdracht waar de relatie-kennisshop over gaat. Met kennis en inzichten is het zo dat wat je eenmaal gezien hebt van jezelf je niet meer kan ont-zien, wat je eenmaal weet van jezelf kun je niet meer ont-weten, wat je eenmaal geleerd hebt over jezelf kun je niet meer ontleren.

Zodra je weet waarom jouw communicatie niet effectief is, kun je nog maar één kant op en dat is bijstellen, veranderen, verbeteren.

Na de relatie-kennisshop is er dan ook geen weg meer terug, je kunt waar je bewust van bent geworden niet meer onbewust maken en je zal er samen mee verder moeten.

Wat kun je verwachten:

In de ochtend:

Houding en gedrag ontstaat uit de samenhang tussen onder andere:

je denken, emoties, gevoelens, je verleden, de omstandigheden, je bewustzijn en je lichaam. We gaan deze aspecten uitvoerig behandelen inclusief hoe hun onderlinge samenhang werkt.

De relatie tussen jou en je partner is ontstaan door een samenvoeging van jullie beider houding en gedrag. Wil je iets veranderen dan begint dat bij de verandering van jouw eigen inbreng, dus jouw eigen houding en gedrag. Aan de hand van een eigen ontworpen model wordt van A tot Z uitgelegd hoe houding en gedrag ontstaat en hoe je dat in stand houdt.

Tijdens deze uitleg worden ook de verschillende ontwikkelingsfases besproken en kijken we naar het ontstaan van de zogenaamde primaire en secundaire kind-redding-systemen.

Inzicht in het ontstaan en de werking van deze kind-redding-systemen geeft gelijk inzicht in de verschillen tussen kind gedragingen en volwassen gedragingen.

In de middag:

behandelen we de verschillende lagen waar vanuit we communiceren en gaan zien wat er in en met de communicatie gebeurt als je zonder strijd uit je kind-redding-systemen stapt.

Wat ik van jullie verwacht:

Je kan deelnemen zonder ook maar iets te zeggen of te vertellen, daar ben je helemaal vrij in. Wat ik van je vraag is één dag je volle aandacht en een open mind zodat de kennis en inzichten een vrije baan krijgen. Het gebruiken van deze kennis en inzichten hangt van jullie eigen motivatie en discipline af.

Inschrijven is nu al mogelijk en zodra het weer kan en mag kunnen we ook gelijk van start gaan.

Minimum aantal deelnemende echtparen/stellen 4 en max 8

Kosten: per stel €110 (inclusief lunch)

Locatie: Oss

Werktijden: van ’s morgens 9.00 uur tot ’s middags 16.00 uur

Update wanneer we weer twee mensen uit mogen nodigen:

Wat we wél al kunnen realiseren is om alvast met 1 stel/echtpaar per keer te gaan starten en dan gewoon in mijn woonkamer in Landhorst.

Rob Droog

Geplaatst op donderdag 25 februari 2021.

Over Blijvend anders

Dit bericht is geschreven door Blijvend anders. Het bedrijf valt onder coaching uit Oss. Trefwoorden van Blijvend anders uit Landhorst : coaching voor bedrijven, coaching voor werknemers, coaching voor mensen in het onderwijs, coaching voor particulieren, samenhang halen uit je team, efficiency halen uit je team, .

Lees meer over Blijvend anders.