Andullatietherapie

Andullatie is een nieuwe, compleet pijnloze methode om pijn te bestrijden.

Andullatietherapie

Andullatie is een nieuwe, compleet pijnloze methode om pijn te bestrijden. De patiënt hoeft er geen geneesmiddelen voor in te nemen of operatieve ingrepen te ondergaan. Via een speciaal ontwikkeld Andullatiematras kunnen veel (pijn)klachten, bij langdurige aandoeningen, worden verzacht. De ontwikkeling van de andullatietechnologie is gebaseerd op onderzoek, gepubliceerd door universiteiten in buitenland (VK, Belgie, China, Italie, Duitsland, Canada, Spanje, Nieuw Zeeland, VS, Zweden) en binnenland (RUG en KUL). Gedurende de massagesessies met andullatie van 15 à 30 minuten ervaart de patiënt zowel warmte via infrarode straling als masserende trillingen door het lichaam heen. Massage met andullatie gebeurt met de onderste ledematen in een houding die ontspannend is voor de rug. Zoals de meeste mensen onder ons al hebben ervaren, verzacht massage de rugklachten.

Pijnverlichting Het is aangetoond dat bij een langdurige/chronische aandoening tot 82 % van de patiënten een verzachting van de pijn ervaart als ze regelmatig/dagelijks een behandeling met Andullatie aan hun traditionele behandeling toevoegen. Andullatie kan helpen om (pijn)klachten te verminderen, maar kan een chronische aandoening helaas niet genezen. De oorzaken van veel langdurige aandoeningen zijn het gevolg van het normale verouderingsproces en/of blijken genetisch bepaald. Omdat deze aandoeningen vaak ongeneeslijk zijn, moet Andullatietherapie –net als traditionele geneesmiddelen en behandelmethodes- regelmatig toegepast blijven worden om de symptomen te verzachten.

Geplaatst op woensdag 8 maart 2017.

Over Wellness Praktijk Peggy

Dit bericht is geschreven door Wellness Praktijk Peggy. Het bedrijf valt onder massage uit Oss. Trefwoorden van Wellness Praktijk Peggy uit Oss : Andullatietherapie, reiki, huidverjonging, reiki behandelingen, sport massage, wellness massage, hotstone massage, anti-aging, pijnverlichting, massage behandelingen, .

Lees meer over Wellness Praktijk Peggy.