Zijn & Schijn in Oss

Zijn & Schijn uit Oss heeft geen profiel.

Wat doet Zijn & Schijn in Oss

Zijn & Schijn is een coaching uit Oss. Men is gevestigd aan de linkensweg 1. Het telefoonnummer van Zijn & Schijn in Oss is 06-24562937.

Is Zijn & Schijn in Oss uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Ossonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Zijn & Schijn in Oss valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Oss levert onder andere :

De drijvende kracht achter Zijn & Schijn is Saartje van Breda. Een groot deel van haar leven is Saartje bezig geweest met lichaamswerk, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Na een zoektocht wie Saartje nu echt is heeft Saartje bewustwording opgeleverd en kreeg ze ruimte om op andere manieren om te gaan met situaties. Met plezier ontdekt Saartje de potentie van de mens, lichaam en geest. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Personal Shop Coach

  Garderobe restyling | Personal shopping | Life coaching. Trefwoorden van Personal Shop Coach : Life coaching, Personal shopping, Garderobe restyling, kledingadvies, kleuradvies, styling, style advies, personal shopper, personal shop coach, .

  tel. 06-54315176, Schoolweg 17, 5397BB in Lith

  Meer over Personal Shop Coach contact website

 • Petra Belgraver, coaching en training

  Petra Belgraver, coaching en training: Professionele coaching en training trajecten.. Trefwoorden van Petra Belgraver, coaching en training : organisatieverandering, visieontwikkeling, executive coaching, teamcoaching, beelddenk-coaching.

  tel. 06-45061025

  Meer over Petra Belgraver, coaching en training contact website

 • Thermiek

  Thermiek: Til uw organisatie naar een hoger niveau.. Trefwoorden van Thermiek : persoonlijke ontwikkeling, bedrijven coaching, coaching op het werk, organisatie advies, organisatie coaching, kort coaching traject, organisatieontwikkeling, Strategische oriëntatie, .

  tel. 0486-416143, Walstraat 48, 5371AM in Ravenstein

  Meer over Thermiek contact