Wat Nu?! in Rosmalen

Een dag voor jou - Coaching 1 op 1 - Creative Retreat - Balans

Over Wat Nu?!

Wat Nu?! valt onder de rubriek coaching in Oss.

ZAADJES VAN MOGELIJKHEDEN

Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen? Zoek je naar meer balans in werk en prive? Stap je steeds weer in dezelfde valkuilen? Zoek je naar meer rust, meer plezier? Wil je vandaag een stap zetten naar een duurzame oplossing?

Met een stukje coaching ondersteun en stimuleer ik je. Samen werken we aan nieuwe inzichten waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen. Je wordt je bewust van wie je bent en vooral: waar jíj gelukkig van wordt. Ik laat je ervaren welke patronen er zijn en hoe je hiermee om kan gaan. Stap voor stap. Zodat jij er voor de rest van je leven de vruchten van plukt, zowel privé als voor je carrière.

Ik ben Joanne Muller en ik plant graag zaadjes bij je. Zaadjes van allerlei mogelijkheden. Jij kiest op welke manier je die zaadjes water, liefde en aandacht geeft. Ik bied begeleiding aan mensen die zichzelf willen ontwikkelen en groeien.

Ik bied: 1 op 1 coaching trajecten: We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek van een uur. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we of er een wederzijdse klik is en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We bespreken daarnaast ook vooral jouw wensen en doelstellingen. Wanneer je na het vrijblijvend intakegesprek door wil gaan, maken we vervolgafspraken over de 1 op 1 sessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met je wensen, doelstellingen, thema’s en vraagstukken.

Een dag voor jou: Even stil staan en kijken waar je staat. Een mooi, ingewikkelde vraag die we niet dagelijks stellen. Ik daag je uit voor een dag bewustwording. Een dag waarin je stil mag staan, zodat jij die ruimte en mogelijkheden kan ervaren.

Creative Retreats: Samen met Kim de Smit organiseer ik een Creative Retreat. Met het thema ‘Tijd voor jezelf’ gaan we je helpen structureel tijd voor jezelf te nemen. Dit doen we deels door te onderzoeken wat maakt dat dit niet lukt en door creatieve workshops. Dit retreat is voor jou wanneer je merkt dat je maar niet toe komt aan je eigen dingen doen. Voor wanneer je eigenlijk niet kan opladen omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe of wanneer. Voor wanneer je voor anderen zorgt maar daarmee een beetje bent vergeten hoe het beste voor jezelf te zorgen. Herken jij je hierin?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel, app of mail voor een vrijblijvend intakegesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wat Nu?! uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Vlondertuinen 27 in Rosmalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0613535951.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wat Nu?! zijn o.a. :