Van Lith Uitvaartverzorging in Oss

Van Lith Uitvaartverzorging: Voor een mooi, waardig en sfeervol afscheid.

Over Van Lith Uitvaartverzorging

Van Lith Uitvaartverzorging valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Oss.

Als er een dierbare overlijd wilt u natuurlijk het allerliefst dat er een uitvaart komt die precies past bij hoe de overledene was. Bij Van Lith Uitvaartzorg kunt u erop vertrouwen dat de uitvaart geheel naar wens verzorgt zal worden.

Als er een dierbare overlijd geeft dat veel emoties met zich mee. Er komt erg veel op de nabestaanden af en in een erg korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo'n moment wilt u er niet alleen voor staan. Maar het liefst geholpen worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect is aangesloten op het leven van diegene die overleden is.

Wij hebben een ruime, comfortabele aula met geluidsversteking, projectie-mogelijkheden en een koffiekamer. Ook is de afscheidskamer dag en nacht volledig tot uw beschikking. Wij maken het mogelijk om een mooi, waardig en sfeervol afscheid te nemen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd contact met ons worden opgenomen. Ook kunt u ons altijd dag en nacht bereiken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Lith Uitvaartverzorging uit de rubriek uitvaartverzorging uit Oss is gevestigd aan de Docfalaan 2 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-623173.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Van Lith Uitvaartverzorging zijn o.a. :

Nieuws van Van Lith Uitvaartverzorging in Oss

 25 juni 2017 Open dag Natuurbegraafplaats Maashorst

25 juni 2017 Open dag Natuurbegraafplaats Maashorst

Open dag Natuurbegraafplaats Maashorst