uMiek in Berghem

uMiek: Leefstijlcoach en ervaringsdeskundige anorexia.

Over uMiek

uMiek valt onder de rubriek coaching in Oss.

De drijvende kracht achter uMiek is Mieke Govers. Mieke is een leefstijlcoach en gewichtsconsulent voor kinderen en volwassenen.

Toen Mieke in 2016 als gedragswetenschapper afstudeerde van de Radboud Universiteit in Nijmegen wist zij wat ze hiermee wat wilde doen in de praktijk. Mieke wist toen al veel van gedrag en sport maar minder van voeding.

In 2017 heeft Mieke toen de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en nu kan zij als leefstijlcoach u begeleiden op het gebied van voeding, gedrag, mindset en beweging.

Mieke kan u begeleiden als ervaringsdeskundige want zij kreeg anorexia nervosa toen zij 14 jaar was. Na verschillende behandelingen kan zij zeggen dat zij geleerd heeft om goed voor zichzelf te zorgen. Worstelt u hier ook mee? Mieke helpt u graag tijdens uw periode met anorexia en zij biedt u een veilige omgeving om erover te praten.

uMiek biedt de volgende diensten en behandelingen aan:

- Workshops en lezingen.

- Leefstijlcoaching: Anorexia ervaringsdeskundige, coaching op de werkvloer, coaching voor kinderen en jongeren, coaching voor volwassenen en groepsbegeleiding met de leefstijlclub (volg je eigen lijn).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan uMiek? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

uMiek uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Burgemeester van Erpstraat 4 in Berghem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11818482.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij uMiek zijn o.a. :