Therapie-, Regressie- en Reïncarnatietherapie | Magdaleen Boskamp in Lith

Regressie- en Reïncarnatietherapie

Over Therapie-, Regressie- en Reïncarnatietherapie | Magdaleen Boskamp

Therapie-, Regressie- en Reïncarnatietherapie | Magdaleen Boskamp valt onder de rubriek therapeut in Oss.

Heb je problemen op je werk, thuis? Heb je last van angsten, stress, depressieve gevoelens?

Iedereen heeft hier wel eens in meer of mindere mate mee te maken. Meestal kunnen we dit zelf prima oplossen en hier weer uitkomen. Soms lukt dit echter niet...

Als een probleem je leven gaat beheersen, kan regressie- en reïncarnatietherapie uitkomst bieden.

Regressie-reïncarnatietherapie is een intensief, veelal kort proces van individuele psychotherapie. Intensief, omdat gedurende een sessie van twee uur het probleem niet alleen mentaal, maar ook fysiek en emotioneel wordt benaderd en herbeleefd. Kort, omdat vaak al na een paar sessies verbetering optreedt. Bij elke sessie krijg je steeds meer inzicht in je probleem, wat helpt om het probleem op te lossen. Psychotherapie gaat uit van emotionele problemen, maar deze kunnen zich ook lichamelijk uiten, denk maar aan spanningshoofdpijn of maagpijn vóór of na een stressvolle situatie.

Regressie betekent eigenlijk alleen maar: terug in de tijd. Jouw probleem is vaak ook ergens terug in de tijd begonnen, het heeft een oorsprong. Soms ligt de oorsprong dichtbij, soms gaat dit wat verder terug in de tijd. De oorsprong van je probleem kan zelfs in een vorige leven liggen, en als je zo ver teruggaat, verdiept regressietherapie zich tot reïncarnatietherapie. Niet iedereen zal zo ver terug hoeven gaan, maar, soms tot verbazing van veel van mijn cliënten, het kan dus wel.

Het inzicht dat in de sessies wordt bereikt, versterkt je zelfvertrouwen en leidt tot verandering in je manier van denken, voelen en handelen. Het verleden kun je niet veranderen, wel je kijk daarop en de gevolgen daarvan op je huidige leven.

Regressie-reïncarnatietherapie kan succesvol worden ingezet bij veel verschillende problemen, waaronder stress, burn-out klachten, traumaverwerking en angststoornissen.

Mijn bijzondere aandacht gaat ook uit naar HSP’s. Ongeveer 20% van de wereldbevolking, dus een op de vijf mensen uit alle lagen van de bevolking, wordt geboren met een verhoogde gevoeligheid. HSP’s hebben dezelfde vijf zintuigen als iedereen, alleen zijn die zintuigen wat gevoeliger dan bij veel andere mensen. Het is dus geen stoornis maar een karaktereigenschap, zoals sommige mensen verlegen van karakter kunnen zijn en andere mensen wat uitbundiger. Maar uit onderzoek blijkt dat hoogsensitiviteit voor de HSP, de hoogsensitieve persoon zelf, niet altijd even makkelijk is. Door ook hier meer inzicht in te krijgen, wordt het leven voor een HSP een stuk prettiger.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak, zie mijn gegevens hier rechts.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Therapie-, Regressie- en Reïncarnatietherapie | Magdaleen Boskamp uit de rubriek therapeut uit Oss is gevestigd aan de Ravenshof 11 in Lith. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-480192.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Therapie-, Regressie- en Reïncarnatietherapie | Magdaleen Boskamp zijn o.a. :