Terras effe zitte in Megen

Terras effe zitte: Een rustige plek waar wandelaars, fietsers, kloosterbezoekers en niet te vergeten de Megenaren zelf de Brabantse gastvrijheid zullen ervaren.

Over Terras effe zitte

Terras effe zitte valt onder de rubriek restaurant in Oss.

Bent u opzoek naar een heerlijk terrasje dat ligt aan een recreatieve wandel- en fietsroute? Dan bent u bij Terras Effe zitte helemaal op het juiste adres.

Wij bieden u een prachtig uitzicht over het natuurgebied aan de Maas. Bij ons kunt u tot rust komen en genieten van de omgeving met daarbij een heerlijk kop koffie of thee.

Ook is het aan te raden om een stadswandeling te nemen in Megen onder begeleiding van een gids. Als u klaar bent met de stadswandeling kunt u zich laten verrassen door ons ruime koffie- of theekeuze, lunchkaart of een heerlijk biertje van de tap.

Wij proberen met ons terras iets toe te voegen aan Megen; een rustige plek waar wandelaar, fietsers, kloosterbezoekers en natuurlijk de Megenaren zelf, de heerlijke gastvrijheid zullen ervaren en dat iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht over het natuurgebied. U kunt bij ons komen lunchen van vrijdag tot en met zondag. Op de maandag en de donderdag is dit ook mogelijk maar dan graag op reservering.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Terras effe zitte uit de rubriek restaurant uit Oss is gevestigd aan de Dr. Baptiststraat 41 in Megen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-462154.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Terras effe zitte zijn o.a. :