SPOENKKC in Vught

NLP Coaching & training - kindercoaching Pony Power for Kids

Over SPOENKKC

SPOENKKC valt onder de rubriek coaching in Oss.

Goede dag, ik ben Monique Gresel en je kunt bij mij terecht voor NLP coaching en training. Daarnaast ben ik kindercoach.

Wil je ook meer zelfvertrouwen voor je kind? Maak je je weleens zorgen over de huidige stress-maatschappij en wat dit met je kind doet? Is je kind snel overprikkeld en heeft het veel last van sferen en omgevingsgeluiden? Vindt jouw kind te weinig aansluiting met leeftijdsgenoten? Is de school met je in gesprek gegaan omdat de schoolprestaties niet op niveau liggen? Heeft je kind last van angsten? Wordt je kind snel boos en leunt het veel op jou als ouder? Heeft je kind een laag zelfbeeld? Of voelt je kind zich anders, minder mooi, minder geliefd, dom of onhandig? Heeft je kind moeite met grenzen aangeven en word het daarom vaak gepest? Klaagt je kind vaak over buikpijn als het naar school moet?

Samen kunnen we dit oppakken en onderzoeken. Wandelingen met de pony’s voor kinderen is de oplossing Tijdens deze sessies, samen met pony Hunkie en Toet onderzoeken we wat jouw kind nodig heeft om weer lekker in zijn of haar vel te komen.

Vraag vandaag een "Kennismakingswandeling met de pony’s" aan. Onderzoeken en spelen samen met de pony’s, terwijl we werken aan je zelfvertrouwen

En om je kind beter te leren begrijpen bied ik ook gezinswandelingen aan, met onze pony's.

Tijdens mijn werk als coach, werk ik veelal met de technieken en modellen vanuit NLP. Door NLP toe te passen zie je snel tegenwerkende patronen en hoe dit dan te veranderen! Hiermee help ik mensen/kinderen om snel tot veranderingen in gedachten(patronen) gedrag of gevoel te brengen.

Wil je jouw kind in zijn of haar eigen kracht laten komen? En gun je het je kind om dit te leren op een speelse en praktische manier? Ik heb geregeld informatiedagen voor de Pony Power voor Kids cursussen. Zie mijn website voor nieuwe data.

BLIJF VOORAL JEZELF! ER ZIJN AL GENOEG ANDERE.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SPOENKKC uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Baarzenstraat 29 in Vught. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53540644.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij SPOENKKC zijn o.a. :