Schoonheidssalon Byance in Oss

Geef je huid een kans!!!

Over Schoonheidssalon Byance

Schoonheidssalon Byance valt onder de rubriek schoonheidssalon in Oss.

Angela van den Elzen is de drijvende kracht achter Schoonheidssalon Byance. Ze is gespecialiseerd in elektrisch ontharen d.m.v. elektrische epilatie.

Sinds januari 2020 ben ik eigenaresse van salon Byance. Waar ik met veel plezier, passie en enthousiasme cliënten behandel.

Schoonheidssalon Byance staat voor huidverbetering, kwaliteit, eerlijk advies en aandacht voor jou.

De behandelingen worden uitgevoerd met huidverbeterende producten van hannah®. Alle producten van hannah® kun je bij mij kopen. Ieder mens en iedere huid is uniek. Elke behandeling is op maat gemaakt.

Een mooie huid een glimlach op je gezicht.

Bindweefselmassage:

Deze intensieve massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten De hannah® Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acné, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huideffecten.

Elektrisch ontharen:

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt.

De haartjes worden één voor één behandeld met een heel dun, steriel, wegwerpnaaldje. Ik breng het naaldje langs de haarschacht in het haarzakje en geef hierna een klein gecontroleerd stroomstootje in de haar follikel. Deze energie is vooraf ingesteld en volkomen veilig. Het haarzakje wordt verwarmd, waardoor de haar follikel beschadigd raakt. De behandeling is soms gevoelig. De stroomstootjes worden aangepast aan uw pijngrens. Zo blijft de gevoeligheid van de behandeling altijd binnen jouw grenzen.

Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en wat bobbelig zijn. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer.

Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren NIET geharst of geëpileerd worden.

Ongewenste haargroei verwijderen door middel van elektrisch epileren is een intensief traject. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid haartjes en de gewenste oppervlakte die u wilt laten ontharen.

Voor meer mogelijkheden en informatie verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Byance uit de rubriek schoonheidssalon uit Oss is gevestigd aan de Teugenaarsstraat 88 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23167537.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Byance zijn o.a. :

Nieuws van Schoonheidssalon Byance in Oss

Acne

Acne

Voor de behandeling van acne bestaat geen standaard methode, het is maatwerk.

Hannah bindweefselmassage

Hannah bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve massage en stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Over Schoonheidssalon Byance

Over Schoonheidssalon Byance

Ik ben Angela van den Elzen Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, hannah huidcoach.

Elektrisch ontharen bij Schoonheidssalon Byance

Elektrisch ontharen bij Schoonheidssalon Byance

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt.

Hannah Bindweefselmassage

Hannah Bindweefselmassage

Deze intensieve massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

Bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Byance

Bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Byance

Bindweefselmassage voor het gezicht

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt.