Rue de Rosa in Oss

Rue de Rosa: Sfeervol wonen.

Over Rue de Rosa

Rue de Rosa valt onder de rubriek woninginrichting in Oss.

Bent u opzoek naar stoelen, tafels, dressoirs, complete woonprogramma's, fauteuils etc? Dan bent u bij Rue de Rosa helemaal op het juiste adres.

Wij zijn een gezellige meubelwinkel en hebben een zeer ruim assortiment aan meubels en woonaccessoires. Ook voor de aankleding van je interieur met de juiste verlichting en mooie accessoires kunt u bij Rue de Rosa terecht.

Wij zijn een echt familiebedrijf, iedereen vind het belangrijk om er een succes van te maken. Wij doen alles zelf. De inkoop, verkoop, orderverwerking en niet te vergeten de levering.

Ook hebben wij erg veel ervaring met het op maat maken van meubels, maakt niet uit waar het om gaat. Wij kunnen uw wensen uitwerken en realiseren. Ook bieden wij betaalbare kwaliteit en zijn in veel gevallen voordeliger dan de grote meubelzaken.

Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te hebben. Ook zijn correcte afspraken, vakkundigheid en verregaande service erg belangrijk voor ons.

Wilt u graag meer informatie of wilt u graag zien wat wij allemaal voor meubels aan te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rue de Rosa uit de rubriek woninginrichting uit Oss is gevestigd aan de Hertogensingel 97 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-651529.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij Rue de Rosa zijn o.a. :