Quanta Cura in Overlangel

Met zorg voor u!

Over Quanta Cura

Quanta Cura valt onder de rubriek zorg en welzijn in Oss.

Wanneer u zorg nodig heeft na een lang ziektebed of wanneer u gewoonweg niet in staat bent om uw huishoudelijke taken zelfstandig uit te voeren is het prettig wanneer u bij iemand terecht kunt die u helpt met uw wensen als uitgangspunt. Dan bent u bij Quanta Cura helemaal aan het juiste adres! De drijvende kracht achter Quanta Cura is Ellen van Steenveldt, Ellen is al ruim 20 jaar werkzaam in de zorg en ik ondersteun zorgvragers en hun naasten bij regeltaken en het inzetten van de zorg waar nodig!

Ellen kan dankzij haar jarenlange ervaring voor diverse organisaties wat betekenen. Van indicatiestelling tot het opstellen van mantelzorgvriendelijk beleid – het is allemaal mogelijk. Maar ook als zorgvrager kunt u bij mij terecht voor vragen omtrent het stellen van een indicatie in het kader van zorg in natura in de zorgverzekeringswet.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Quanta Cura uit de rubriek zorg en welzijn uit Oss is gevestigd aan de Overlangelseweg 14 in Overlangel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53868683.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Quanta Cura zijn o.a. :

Nieuws van Quanta Cura in Overlangel

Informatieavond PGB

Informatieavond PGB

Met een persoonsgebonden budget (PGB) kunnen mensen die langere tijd zorg of ondersteuning nodig hebben deze zelf regelen.