Pure Spirit in Oss

Pure Spirit | Bachbloesemtherapie, meditatie, coaching, begeleiding HSP en persoonlijke ontwikkeling.

Over Pure Spirit

Pure Spirit valt onder de rubriek coaching in Oss.

Bij Pure Spirit staat het (her)vinden van je eigen kracht centraal, welke cursus, workshop of activiteit je ook kiest. Dit geldt ook bij de privéconsulten.

Zuiverheid, eenvoud en kracht zijn de kernwoorden van Pure Spirit. Bij Pure Spirit werken zij niet op een zweverige manier. Je krijgt altijd praktische handvatten, die je meteen kunt gaan toepassen.

Pure Spirit begeleidt volwassenen en kinderen die hooggevoelig zijn. Dit kan op verschillende manieren en is altijd op maat. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om beter met de hooggevoeligheid om te gaan. De begeleiding is individueel of in een kleine cursusgroep. Uitgangspunt is altijd om mensen weer in hun eigen kracht te zetten.

Pure Spirit, Sasja van Geel, is ongeveer 20 jaar geleden op zoek gegaan naar ontbrekende puzzelstukjes in haar leven. Het ontdekken dat zij een hooggevoelig mens is, gaf al veel duidelijkheid. Het begeleiden van mensen op een praktische manier en het overbrengen van haar kennis en ervaring doet zij met veel plezier in haar praktijk Pure Spirit.

Bij Pure Spirit kan je onder andere terecht voor:

- BachBloesem therapie

- Meditatie

- Coaching

- Begeleiding HSP

- Persoonlijke groei

- Privé consulten

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven en ervaringen, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pure Spirit uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Mekelenkamplaan 31 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-692162.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Pure Spirit zijn o.a. :