Praktijk Natuurlijk Veelzijdig in 'S-Hertogenbosch

Praktijk voor lichaam, ziel en geest

Over Praktijk Natuurlijk Veelzijdig

Praktijk Natuurlijk Veelzijdig valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Oss.

Gezondheid start met bewuste keuzes maken. Te denken aan: Bewust leven is bewust eten, bewust bewegen, bewust waarnemen, spreken en handelen. Bewust zijn is met aandacht leven in het hier en nu. Bewustwording is de sleutel tot innerlijke vrede en gezondheid.

Welkom bij Praktijk Natuurlijk Veelzijdig. Bij ons kun je terecht voor voedingsadvies, leefstijladvies, energetiche healing, healing behandeling. Praktijk Natuurlijk Veelzijdig Den Bosch adviseert en ondersteunt vrouwen op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak.

Heb je moeite met eten of over-eten? Vind je het lastig om gezonde keuzes te maken. ben je een emotie eter? Eten is een gedraging. Focussen op voedingsgedrag is een must wanneer je niet de juiste keuzes weet te maken.

Hormonen hebben invloed op onze emoties en vice versa. Ze spelen ook een rol bij drang naar zoetigheid, het slapen, opwarmen van je lichaam, vetafbraak, je libido, energie, uiterlijke verschijning en jouw gemoedstoestand. Wanneer er dan een hormonaal disbalans ontstaat is het belangrijk een hormoonanalyse in de behandeling te betrekken. Want onze emoties en ons denken hebben wel degelijk effect op het hormoonstelsel.

BEHOEFTE AAN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT OF HEB JE VRAGEN? Bel 06 140 348 90 of stuur me een berichtje


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Natuurlijk Veelzijdig uit de rubriek gezondheidscentrum uit Oss is gevestigd aan de Aastraat 14 in 's-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14034890.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Natuurlijk Veelzijdig zijn o.a. :