Praktijk Brigitte in Heesch

Zorg voor jezelf,Je bent het waard!

Over Praktijk Brigitte

Praktijk Brigitte valt onder de rubriek coaching in Oss.

Brigitte van Heesch-Geurts is de drijvende kracht achter Praktijk Brigitte. Ik heb diverse coachopleidingen en workshops afgerond op verschillende expertise gebieden. Verder heb ik meerdere leerbijeenkomsten gevolgd om de hond te kunnen inzetten als co-coach. Dit laatste was een eye-opener, zo mooi wat een hond je terug geeft. Ze houden je een spiegel voor en laten je eigen inbreng zien. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan eens kennismaken. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij mij.

Als coach zie ik geen problemen, alleen uitdagingen. Klinkt natuurlijk heel cliché, maar het geeft meteen een positieve draai aan je doel. Ik ben er voor kinderen, pubers, jongvolwassenen, volwassenen, ouders en gezinnen met verschillende uitdagingen.

Mijn specialisaties zijn autisme, ontspanning, burn-out en het aanbrengen van structuren in het dagelijks leven of in je administratie.

Samen kijken we naar de uitdagingen en samen maken we een plan van aanpak. Als coach help ik je om weer in jezelf te geloven. Je wordt weer bewust van je kwaliteiten en talenten. Elk traject is op maat gemaakt.

Welke uitdagingen zie ik vaak terug in mijn praktijk:

- ASS

- Zelfvertrouwen vergroten

- Slecht slapen

- Burn-out

- Stress

- Leren ontspannen

- Wie ben ik nu echt?

- Verdriet

- Verlies van focus

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact leggen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Brigitte uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Sonniusstraat 17 in Heesch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0653532425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Brigitte zijn o.a. :