PodoCare in Oss

PodoCare: Podologie

Over PodoCare

PodoCare valt onder de rubriek pedicure in Oss.

De drijvende kracht achter PodoCare is Véronique Ramakers. Véronique is registerpodoloog.

De registerpodoloog herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft hij specialistische kennis van voetzorg bij reuma en diabetes, en van (risico's bij) de kindervoet in de groei. Schoen en zool behoren een eenheid te vormen met de voet. Daarom is de registerpodoloog ook een schoenspecialist. Podologie is voetkunde. De voet staat daarbij dus niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals uw knieën, heupen, rug en nek.

De meest voorkomende voetklachten zijn: voorvoetpijn hielpijn pijn onder de middenvoet branderig gevoel instabiele enkels afwijkende vormen en standen van de voet verminderde beweeglijkheid teenklachten

Ook pijn op andere plekken in het lichaam kan komen door een verkeerde voetstand: kniepijn heupklachten (lage) rugpijn nekpijn U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan PodoCare? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PodoCare uit de rubriek pedicure uit Oss is gevestigd aan de Mozartlaan 5 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48956389.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij PodoCare zijn o.a. :