PJMG Machine- en apparatenbouwer in Oss

PJMG Machine- en apparatenbouwer: Uw metaalbewerker met ervaring en passie.

Over PJMG Machine- en apparatenbouwer

PJMG Machine- en apparatenbouwer valt onder de rubriek machine verkoop uit Oss.

Heeft u een machinebouwer nodig die de klant (tijdelijk) metaal-technische ondersteuning biedt? Dan bent u bij PJMG helemaal op het juiste adres.

PJMG is een kleine, flexibele onderneming waar veel ervaren vakkrachten met erg veel deskundigheid graag uw tijdelijke vraag invullen. Bij ons staat de wens van de klant geheel voorop en zullen wij er dus ook alles aan doen om uw wensen te vervullen.

Wij hebben erg veel ervaring met het maken van RVS/stalen tanks en transportbanden. Daarnaast beheersen wij ook nog verschillende producties en processen: - Plaatbewerking. - Constructies RVS/staal/aluminium. - Piping. - Welding.

Wij maken gebruik van veel verschillende technieken (lassen, walsen en snijden)

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen. Op de website staan ook een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo kunt u dus een beetje kijken wat wij o.a. kunnen maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PJMG Machine- en apparatenbouwer uit de rubriek machine verkoop uit Oss is gevestigd aan de wilgenstraat 11 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28258631.

Diensten en producten voor machine verkoop

Trefwoorden die horen bij PJMG Machine- en apparatenbouwer zijn o.a. :