Nieuwe Start Ervaringswerk in Oss

Nieuwe Start Ervaringswerk: Coach, ervaringsdeskundige en adviseur herstelvisie en nieuwe ggz.

Over Nieuwe Start Ervaringswerk

Nieuwe Start Ervaringswerk valt onder de rubriek coaching uit Oss.

U kunt bij Nieuwe Start Ervaringswerk terecht voor coaching, begeleiding, ondersteuning en advisering. Nieuwe Start Ervaringswerk werkt vanuit de herstelvisie.

Coaching en begeleiding:

Het gezicht achter Nieuwe Start Ervaringswerk is Stefan Vlaminckx. Stefan is een coach, ervaringsdeskundige, en adviseur herstelvisie en nieuwe ggz. Stefan biedt een aanpak aan die werkt. Deze aanpak is gebaseerd op simpele zaken als begrip, geduld, medemenselijkheid, positiviteit, bekrachtiging, maar vooral: Eerlijkheid.

Stefan zijn aanpak is de afgelopen jaren erg gegroeid en gevormd. Waarom gegroeid? Omdat Stefan steeds beter zijn weg heeft gevonden in het sociale domein. Bij instanties zoals UWV, gemeenten en de belastingdienst. Waarom gevormd: Omdat Stefan ervaring op deed wat wel en niet werkt bij het ondersteunen, coaching en begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Stefan heeft geleerd hoe hij het beste om kan gaan met gesprekspartners die niet dezelfde belangen hebben.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. U heeft een vraag aan Nieuwe Start Ervaringswerk? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Marcel donderdag 2 augustus 2018

4,5 sterren

“Als personal coach heeft Stefan ervoor gezorgd dat ik weer tot mezelf ben gekomen. Vanuit het standpunt dat ook ik kan herstellen, zonder dat mijn depressie geheel gaat genezen, heeft hij mij met veel geduld terug gebracht naar het juiste pad van een goed dag- en nachtritme, regelmatig eten, minder blowen en beter voor mezelf zorgen. Als maatschappelijk hulpverlener loste hij wat problemen op waardoor mijn financiële plaatje weer klopt en ik heb geleerd dat communicatie de manier is om problemen het hoofd te bieden. En dat betekend ook nee zeggen als iets niet gaat lukken. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Bert V donderdag 31 mei 2018

4,5 sterren

“Ik wordt door Stefan erg goed ondersteunt sinds mijn ontslag een paar maanden terug. Ik zocht een goede dagbesteding en die hebben we samen ook gevonden. Ondanks dat ik kamp met depressies en daardoor zaken vergeet oordeelde Stefan niet en pakte mee aan als ik er alleen niet toe kwam. Soms mag hij wel wat harder tegen me zijn. Maar dat leest ie hier dan vanzelf.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Mario dinsdag 27 maart 2018

4 sterren

“Sinds ik in 2012 hulp ben gaan vragen aan Stefan heeft hij mijn belangen uitstekend gediend. Hij heeft mijn onderneming gesaneerd, schulden afgebouwd door openstaande posten binnen te halen en mij gecoached richting herstel. Nu zorg ik zelf voor mijn kind, ben stukken weerbaarder en mijn herstel loopt traag maar gestaag door. Ik heb mijn rust bijna gevonden. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

corina woensdag 13 december 2017

5 sterren

“door dit bedrijf zijn eindelijk alle problemen opgelost, zoekt u hulp voor u problemen, raad ik aan om met dit bedrijf contact op te nemen,.je wordt profesioneel geholpen ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Sander woensdag 13 december 2017

4,5 sterren

“Sinds ik wordt begeleid door Stefan Vlaminckx voel ik me voor het eerst serieus genomen. Hij begeleid mij, maar staat ook echt naast me. Gaat mee naar afspraken of BOPZ zitting. Staat voor mijn belangen beter als mijn advocaat en wijst mij, soms keihard als ik dat nodig heb, op datgene dat ik doe waardoor ik mijn eigen herstel hinder. Ik ben milder, kan beter aanvaarden wat ik niet kan veranderen en ben daardoor minder vaak en minder lang opgenomen geweest afgelopen jaar. Hij heeft een engelengeduld waardoor ik fouten durf te maken en ik beter leer. Hij zegt keihard de waarheid wat ik nogal eens moeilijk vind en kan oprecht kwaad worden als ik mezelf tekort doe. Dat vind ie zelf ook een punt waar nog wat veranderen moet. Maar ik ben alles overziend nog nooit zo'n goede hulpverlener tegen gekomen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Nieuwe Start Ervaringswerk uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Kroezel 84 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23624630.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Nieuwe Start Ervaringswerk zijn o.a. :

Nieuws van Nieuwe Start Ervaringswerk in Oss

Advisering jeugdzorg obv eigen ervaring

Advisering jeugdzorg obv eigen ervaring

Omdat leren wat jouw werk doet met je pupil van essentieel belang is

MHFA

MHFA

Mental Health First Aid

Voor €50,- per jaar je eigen website met .nl domeinnaam!

Voor €50,- per jaar je eigen website met .nl domeinnaam!

€50,-, 1500MB opslag, 20GB dataverkeer per maand. Heel veel extra's

MHFA

MHFA

Eerste Hulp bij Psychische Klachten