MT Stukadoors & Schilders in Oosterhout

MT Stukadoors & Schilders uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet MT Stukadoors & Schilders in Oosterhout

MT Stukadoors & Schilders is een stukadoors uit Oss. Men is gevestigd aan de Kevelaar 5. Het telefoonnummer van MT Stukadoors & Schilders in Oosterhout is 016 2430221.

Is MT Stukadoors & Schilders in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Ossonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

MT Stukadoors & Schilders in Oosterhout valt onder de rubriek stukadoors. Een stukadoors uit Oss levert onder andere :

U bent op zoek naar een goede stukadoor of schilder? Dan kunt u nu stoppen met zoeken! MT stukadoors en schilders kan namelijk al uw wensen vervullen. Bij ons vindt u: lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Inge bongers woensdag 16 januari 2019

0,5 sterren

“blijf even anoniem. maar slecht werk. te dunne stuclaag. sausklaar is schijnbaar behangklaar want muren niet mooi glad terwijl dat wel de opdracht was. scheurvorming ook midden in plafonds. mag niet voorkomen maar te weten aan te dunne stuclaag. ook de profielen voor hoeken zijn nog zichtbaar. de gaatjes. denk 2x na voordat je ze laat stucen. in dit geval is goedkoop duurkoop. persoon die alles regelt is ook niet voor rede vatbaar dus communicatie is ook een dingetje hier. voornamelijk arbeiders van over de grens..”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Lex Sterk zondag 12 oktober 2014

4,5 sterren

“MT stukadoors zijn vakmensen. Zonder poespas alle werkzaamheden erg netjes uitgevoerd. Spiegelgladde wanden gestuukt, met gevoel voor details. Nette medewerkers die snel en erg netjes werken, en alle rommel als ze klaar zijn opruimen. Niet in de laatste plaats ook prima, scherp geprijsd! Vakwerk voor eenmooie prijs!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ron Mertens donderdag 3 oktober 2013

4,5 sterren

“Komen hun afspraken na en leveren mooi werk af. Zeer tevreden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 6.