Monau Coaching in Oss

Monau Coaching: Coaching voor volwassenen en professionals.

Over Monau Coaching

Monau Coaching valt onder de rubriek coaching in Oss.

De drijvende kracht achter Monau Coaching is Manon. Manon richt zich als coach voornamelijk op vrouwen en meisjes met (een vermoeden van) autisme. Volwassenen, kinderen en professionals kunnen hier terecht voor een coachingstraject.

Als ervaringsdeskundige weet Manon goed hoe het is om vast te lopen rondom het autisme spectrum. Manon wil haar ervaring en kennis graag inzetten om volwassenen en kinderen te helpen. Daarom is zij begonnen met een studie tot autisme-coach. Deze studie heeft zij met succes afgerond. Zo is Monau Coaching ontstaan.

Manon heeft als missie om kinderen te helpen zich goed te voelen, zodat zij kunnen groeien tot zelfredzame volwassenen. Daarnaast wil zij graag volwassenen ondersteunen en begeleiden bij de uitdagingen waar zij voor komen te staan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Ook ziet u daar een overzicht van de tarieven. Heeft u een vraag aan Monau Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Monau Coaching uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Barnsteen 12 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24280654.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Monau Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Monau Coaching in Oss

Boswandeling

Boswandeling

Elke laatste zondag van de maand organiseer ik een boswandeling.