Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde in Oss

Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde | Als professional wilt zij luisteren naar uw persoonlijek ervaringen of verwachtingen, en jullie helpen met adviezen en aanwijzingen.

Over Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde

Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde valt onder de rubriek coaching in Oss.

Een bevalling kan buitengewoon heftig en ingrijpend zijn, ondanks alle voorbereidingen die veel partners vaak tezamen al treffen. Ze volgen cursussen, lezen veel informatie op het internet of vragen binnen hun eigen kringen rond naar informatie over zwangerschappen en bevallingen. Miriam Johnston voorziet u van coaching in verloskunde. Door haar jarenlange ervaring en kennis en samenwerking met andere partners, is zij in staat om u en uw partner te begeleiden in het gehele zwangerschapstraject. Hierbij behoort het gehele proces van kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraambed, moederschap en tenslotte de menopauze. Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde biedt jullie tijd en persoonlijke aandacht, zodat jullie weer met energie, zelfverzekerd en met vertrouwen verder kunnen.

Miriam doet waar zij goed in is, met veel passie en plezier. Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde probeert teamwork te creƫren met de vrouw, maar ook zeker in combinatie met de partner. Op een eerlijke en oprechte manier zal zij te werk gaan, met de volledige aandacht voor de zwangerschap en de bevalling, inclusief alles wat hierbij komt kijken. Miriam streeft naar persoonlijke aandacht en een up-to-date zorgniveau.

Met de kracht en energie vanuit de vrouw en haar partner gaan zij te werk. Het kan zijn dat je bang bent, onzeker bent of kwalen heb in het zwangerschapstraject. Coaching in de verloskunde kan dat een uitstekende houvast bieden voor u en uw partner.

Het stappenplan binnen de werkwijze:

1. Beginnen m et een eerste kennismakingsgesprek met de vrouw en/of haar partner. Hierbij luistert Miriam graag naar hoe zij staan in de zwangerschap. Tevens biedt deze gelegenheid haar de ruimte om een korte uitleg te geven wat zij mogen verwachten en op welke wijze Miriam hen bij kan staan

2. Wanneer men verder wil gaan met de coaching voor verloskunde, worden er meestal 2 a 3 sessies van ongeveer 90 minuten ingepland ter voorbereiding op de bevalling, maar ook ter begeleiding gedurende de zwangerschap en de periode na de bevalling

3. Vervolgens kunnen er nog afzonderlijke sessies worden gegeven over specifiekere elementen van de zwangerschap en de bevalling. Uiteraard wordt hier volledig op maat te werk gegaan en biedt Miriam ook de mogelijkheid om in groepsverband sessies te volgen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Strausslaan 1 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15301464.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde zijn o.a. :