Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie in Uden

Je kind weer in z'n element. Dat is fijn he?? Dat Kan!!

Over Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie

Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie valt onder de rubriek coaching in Oss.

Hanny den Boer – van Berlo is de drijvende kracht achter KinderCoaching & Counseling Met Hanny. Ik help kinderen tussen 6 en 12 jaar zich weer in hun element te voelen.

Ben je op zoek naar een coach die jouw kind kan helpen om weer helemaal zichzelf en happy te zijn? Weer meer zelfvertrouwen en zelfkennis heeft? Wil je je kind weer zien opbloeien? Wil jij je kind beter begrijpen zodat je het kan helpen in wat hij of zij van je nodig heeft? Zoek dan niet langer, want dan ben je aan het juiste adres bij KinderCoaching & Counseling Met Hanny.

Hanny KinderCoaching & Counseling stelt niet een methode centraal maar juist je kind is het uitgangspunt. Zo ontstaat een unieke aanpak voor je unieke kind.

Pratenderwijs, spelenderwijs en onderzoekerderwijs ontwikkelt je kind meer zelfinzicht, zelfrespect en zelfvertrouwen. Vooral ontdekt je kind wat het allemaal zelf kan en doet.

Dat geeft grip, daar worden kinderen veerkrachtig en gelukkiger van!

KinderCoaching & Counseling Met Hanny biedt:

- Individuele Coaching & Counseling voor kinderen (6-12 jaar)

- Coaching & Counseling voor broertjes en zusjes (brusjes)

- Opvoedondersteuning aan ouders

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Morel 106 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23827446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie zijn o.a. :