Massagepraktijk van den Hombergh in Oss

Massage Van Den Hombergh | Voor duurzame vitaliteit Het adres voor massagetherapie en stoelmassage

Over Massagepraktijk van den Hombergh

Massagepraktijk van den Hombergh valt onder de rubriek massage in Oss.

Je kunt bij Massagepraktijk van den Hombergh terecht voor stoelmassage, sportmassage, hotstone massage en wellness ontspanningsmassage.

Wilt u een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van uw personeel? Ziekteverzuim verlagen? Productiviteit verhogen? Denk dan eens aan stoelmassage op locatie. Stoelmassage is dé manier om dit te bewerkstelligen. Het is een investering, die loont! Steeds meer bedrijven raken bekend met de voordelen en effecten van stoelmassage op de werkplek.

Sportmassage: Vanaf € 25,- Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te drijven. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling en doorbloeding wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller en men kan sneller een bepaalde prestatie leveren.

Ontspanningsmassage: Vanaf € 35,- De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Stoelmassage: Vanaf € 20,- Stoelmassage wordt op een speciale stoel gegeven en duurt 20 minuten incl. een inleidend gesprek met een aantal vragen over de gezondheid. Stoelmassage wordt bij voorkeur wekelijks toegepast.

Hotstone massage: Vanaf € 40,- Het is een gecombineerde vorm van ontspannings / intuïtieve massage met behulp van ‘hete’ vulkanische stenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer opslaan, vasthouden en geeft deze op een natuurlijke geleidelijke wijze aan het lichaam af. Deze massage is met name geschikt voor/bij spanningen, stress, spier-, gewrichts-, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

Openingstijden Maandag t/m donderdag 09:00 – 15:00 uur 19:00 – 21:00 uur

Vrijdag - 09:00 – 15:00 uur Zaterdag - 1 x per 2 weken


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk van den Hombergh uit de rubriek massage uit Oss is gevestigd aan de Leygraaf 285 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45736388.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk van den Hombergh zijn o.a. :