Massagepraktijk van den Hombergh in Oss

Massagepraktijk van den Hombergh

Over Massagepraktijk van den Hombergh

Massagepraktijk van den Hombergh valt onder de rubriek massage in Oss.

Mijn naam is Monique van den Hombergh, ik ben eigenaresse van Massagepraktijk van den Hombergh in Oss. Ik vind masseur is een prachtig beroep, waar ik ontzettend veel voldoening uithaal. Het resultaat is direct voelbaar voor de cliƫnt en een massage op regelmatige basis verricht wonderen.

Om mijn droom te verwezenlijken heb ik twee studies gevolgd, sportmasseur (NGS) en stoelmasseur (TouchPro), waarbij ik voor beide vormen van massage gediplomeerd en licentiehouder ben. Op dit moment volg ik een derde studie, Trigger Point, om mijn kennis over masseren te verruimen en mijn klanten een breder aanbod te bieden.

Mijn aanbod:

- Stoelmassage op locatie bij bedrijven, instellingen en op evenementen

- Sportmassage in onze praktijk en op locatie

- Hotstone massage in onze praktijk

- Wellness Ontspanningsmassage

Massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, zodat u zich weer energieker en evenwichtiger voelt. Elke keer voel ik me weer dankbaar, dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk van den Hombergh uit de rubriek massage uit Oss is gevestigd aan de Leygraaf 285 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45736388.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk van den Hombergh zijn o.a. :