Massage Hoefnagels in Oss

Voor een doeltreffende klachtgerichte massage.

Over Massage Hoefnagels

Massage Hoefnagels valt onder de rubriek massage in Oss.

Mijn naam is Sonja Hoefnagels, het gezicht achter Massage Hoefnagels. Op tijd een pas op de plaats kunnen maken, even voor jezelf kiezen en goed voor jezelf zorgen. Iedereen weet dat hij dit moet toepassen in zijn dagelijks leven om jezelf lekker te blijven voelen en goed te kunnen functioneren, maar hoe pas je dit daadwerkelijk toe?

De hele dag achter de computer, veel in de auto en thuis met je kind of je kleinkind op je arm rondlopen kan leiden tot stijf- en stramheid van je spieren en zorgt ervoor dat je je even wat minder voelt.

Massage bevordert de bloedsomloop, verbetert de stofwisseling en het voorkomt stijve spieren. Daarnaast zorgt het ervoor dat je ontstresst, ontspant en helemaal tot rust komt. Neem contact op met Sonja Hoefnagels via www.massage-hoefnagels.nl om een afspraak te maken voor een professionele massage, een moment voor jezelf.

U kunt bij mij terecht voor 3 soorten massages; * Klachtgerichte massage * Sportmassage * Ontspanningsmassage

Tarieven;

Klachtgerichte massage/ Sportmassage/ Ontspanningsmassage 40 minuten – € 35,00 – massage met nadruk op nek, schouders, benen, rug en armen; afhankelijk van uw keuze 55 minuten – € 45,00 – volledige massage achterzijde lichaam

Bent u geïnteresseerd in een massage dan kunt u via de website een afspraak maken maar u kunt ook contact opnemen via de contactgegevens op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage Hoefnagels uit de rubriek massage uit Oss is gevestigd aan de Lisztgaarde 107 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51860347.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage Hoefnagels zijn o.a. :