Lokven Hoeve Bed & Breakfast in Vinkel

Lokven Hoeve Bed & Breakfast; overnachten in landelijke sfeer!

Over Lokven Hoeve Bed & Breakfast

Lokven Hoeve Bed & Breakfast valt onder de rubriek hotel uit Oss.

Wilt u er even tussenuit in een omgeving van rust en ruimte? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Lokven Hoeve is een bed and breakfast met daarnaast een kleinschalige Friese paardenfokkerij. Naast onze ruime verblijven kunt u genieten van de prachtige omgeving welke bij uitstek geschikt zijn voor fietsers, ruiters en wandelaars, kortom voor ieder wat wils.

U krijgt bij aankomst een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers, uiteraard kunt u ons dan alles vragen en bespreken we eventuele bijzonderheden.

Accommodatie Driek;

* Niet-roken * Eigen badkamer met douche, toilet en wastafel * Eigen terras en zitje * Eigen keuken * Eigen entree * Geen huisdieren toegestaan * Gratis draadloos internet * (Digitale) Televisie * 2 eenpersoons bedden

Neem gerust een kijkje op de website voor onze andere accommodaties. Ook voor meer informatie over de omgeving kunt u terecht op de website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens en wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lokven Hoeve Bed & Breakfast uit de rubriek hotel uit Oss is gevestigd aan de Van Rijckevorselweg 19 in Vinkel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11322675.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Lokven Hoeve Bed & Breakfast zijn o.a. :