Katherina den Dijker in Tiel

Katherina den Dijker Coaching

Over Katherina den Dijker

Katherina den Dijker valt onder de rubriek coaching in Oss.

Kom dichterbij jezelf

Ervaar je dat je in cirkeltjes blijft draaien en niet verder komt? Ervaar je met regelmaat stress en zou je hierin meer rust willen vinden? Wil je meer vervulling ervaren in je leven?

Welkom bij Katherina den Dijker Coaching

Ik geloof dat ondanks wat je is overkomen, je altijd een keuze hebt hoe je je leven verder inricht. Door keuzes te maken vanuit wie jij werkelijk bent, pak je zelf de verantwoordelijkheid over je leven. Leven vanuit de werkelijke jou, jouw essentie, betekent dat je trouw blijft aan wie je werkelijk bent. Hierdoor kun je meer oprechtheid en echtheid in jezelf en in de verbinding met anderen ervaren. Een dieper gevoel van betekenis en voldoening en keuzes maken die beter passen bij jouw waarden en normen.

Het is mijn intentie om jouw levensenergie weer aan het stromen te brengen. Het potentieel dat in jou sluimert wakker te maken om te worden geleefd en je leven zo vorm te geven zoals jij dat wilt. Als creator en baas over jouw eigen leven.

Maar hoe doe je dat en hoe kom je dan dichterbij wie jezelf bent en wilt zijn? Via coaching kan ik allerlei methodieken in zetten, waarvan ik voel dat deze het beste passen bij jouw vraag en situatie. Met mijn kennis in coaching, de Oosterse Vijf Elementen leer en Familie opstellingen, gecombineerd met mijn persoonlijke ervaring, gaan we samen op onderzoek uit hoe jij krachtiger en bewuster in het leven kunt gaan staan en weer gaat ervaren dat je zelf de regie hebt over jouw leven.

Meer weten over mijn aanbod in de regio Tiel in coaching, familieopstellingen of wat de Vijf Elementen toepassing voor jou zou kunnen betekenen? Kijk dan verder op mijn website voor meer informatie.

Heb je ergens vragen over of voel je aan alles dat het nu tijd voor jou is? Neem gratis en vrijblijvend contact met me op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katherina den Dijker uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Zuiderhavenweg 6 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38190437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katherina den Dijker zijn o.a. :

Nieuws van Katherina den Dijker in Tiel

Belemmeringen of blokkades onderzoeken met Familieopstellingen?

Belemmeringen of blokkades onderzoeken met Familieopstellingen?

Het werken met Familieopstellingen wint steeds meer terrein in coaching. Tijdens een opstelling wordt zichtbaar wat er in de onbewuste laag speelt, ook wel de onderstroom.