Katherina den Dijker in Kapel-Avezaath

Katherina den Dijker | Vijf Elementen Vitaliteitscoach & Systemisch Coach

Over Katherina den Dijker

Katherina den Dijker valt onder de rubriek coaching in Oss.

Katherina den Dijker is Vitaliteitscoach en Systemisch Coach en maakt gebruik van de Oosterse Vijf Elementen Leer. Ze is met name gericht op vrouwen die op het eerste gezicht alles voor elkaar lijken te hebben, maar van binnen een gevoel hebben iets te missen in het leven of tegen bepaalde patronen aan blijven lopen.

Dit kan zich uiten in een gevoel van onrust. ontevredenheid met zichzelf of hun leven, lichamelijke of mentale klachten of het niet bereiken van wensen en doelen.

Het is Katherina's missie om vrouwen te ondersteunen in het proces van bewustwording, je te helpen ontdekken wie je ├ęcht bent, zodat helder wordt wat je nodig hebt om vitaal in het leven staan. Veerkracht als basis om in balans te kunnen leven voor een gelukkig leven.

In de Traditionele Chinese Geneeswijze staan in de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal centraal. Deze elementen samen zorgen voor een goede doorstroming van jouw leven energie (Chi of Ki) en wakkert jouw zelfhelend vermogen aan. Om je vitaal te voelen en veerkrachtig in het leven te staan, wordt er vanuit deze filosofie gekeken naar de totale mens. Lichaam, geest en ziel zijn verbonden.

Naast coaching in Katherina's praktijk, is coaching digitaal ook mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katherina den Dijker uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Zoelensestraat 29 in Kapel-Avezaath. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38190437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katherina den Dijker zijn o.a. :