Jura - Kunststof vloeren in Oss

Jura - Kunststof vloeren; Uw vloerenspecialist!

Over Jura - Kunststof vloeren

Jura - Kunststof vloeren valt onder de rubriek vloeren in Oss.

Voor de beste en mooiste kunststof vloeren komt u bij Jura- Kunststofvloeren! Ook kunnen wij u goed vloer advies geven.

Jura- Kunststofvloeren is opgericht in januari 2001.

De werkzaamheden die Jura- Kunststofvloeren verricht zijn: verkoop, het maken van vloeren en nazorg. Eigenlijk alles van A tot Z. De diensten die Jura- Kunststof vloeren levert: Kunststof gebonden vloeren, het schoonmaken van vloeren tot reparaties van kunststof gebonden vloeren en trappen, voorzien van grind of marmerstone.

De producten die het bedrijf levert zijn afkomstig van Procol in Helmond, Quartsline in Dordrecht en Unipro in Haaksbergen. De producten die Jura- Kunststofvloeren levert zijn onder andere: Coating, gietvloeren, siergrind vloeren, marmerstone en troffelvloeren.

Met als hoofddienst Gietvloeren. De specialiteit van Jura- Kunststofvloeren ligt bij het leveren van kunststof vloeren, voor zowel particuliere als de zakelijke markt.

Jura- Kunststofvloeren onderscheidt zich van andere vloerbedrijven doordat er wordt meegewerkt van A tot Z, hierdoor blijft Jura- Kunststofvloeren het proces bewaken en controleren, waardoor het afwerkingsniveau hoog ligt. Daarnaast komt Jura- Kunststofvloeren de gemaakte afspraken na.

Jura- Kunststofvloeren geeft goede voorlichting en informatie aan u als klant.

De werktijden van Jura- Kunststofvloeren zijn afhankelijk van u als klant en de situatie, daar past het bedrijf zich op aan.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jura - Kunststof vloeren uit de rubriek vloeren uit Oss is gevestigd aan de baljuwstraat 176 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22432087.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Jura - Kunststof vloeren zijn o.a. :