Het Oogpunt in Berlicum

Bekijk het eens anders! Life-, loopbaan- en burn-out coaching.

Over Het Oogpunt

Het Oogpunt valt onder de rubriek coaching in Oss.

Welkom bij Het Oogpunt. Een andere beweging brengt een nieuw perspectief. Het Oogpunt biedt een andere kijk op professionele-en persoonlijke ontwikkeling en gelooft in samen impact maken vanuit verbinding.

Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren deze tijd van transitie en verandering? Je weet dan dat vastgelopen patronen geen ruimte biedt voor nieuwe oplossingen. Werk vanuit wijsheid van het lichaam en maak het hoogst haalbare potentieel vrij.

Het Oogpunt biedt aan: - Coaching - Embodied Leadership - Teams in transitie.

Coaching met Impact Het Oogpunt biedt persoonlijke -en professionele coachtrajecten op maat. Altijd met de inzet van de wijsheid van je lichaam. Daarnaast bieden we op meerdere manieren de mogelijkheid om jezelf het hele jaar door in je eigen tempo te blijven ontwikkelen met opstellingen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden die bij jou passen. - Coachtrajecten - Loopbaanopstelling - Leven opstellingen

Embodied Leadership: walk your talk Jij bent de sleutel tot jouw droom! Als impactmaker draag je op jouw unieke manier bij aan een positieve en duurzame verandering in de maatschappij. Het Oogpunt ondersteunt jouw werk door bij te dragen aan jouw ontwikkeling als impactmaker. - Embodied leadership expedities - Werken met de wijsheid van het lichaam (Voor professionals die willen leren werken met de wijsheid van het lichaam).

Teams in transitie: Haal meer uit je team! - Teaminterventies met resultaat - Met je team op expeditie - Transformatie in je Organisatie

Download ook het E-book over Kalibreren met Lichaamstaal. Gratis verkrijgbaar via iBooks, zie mijn website.

Vragen? Ik ben dol op vragen, ze kunnen me niet gek genoeg zijn. Dus aarzel niet en stel je vraag hier! Het is mijn werk om te helpen om vragen helder te krijgen als ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd zijn. Mocht je dus (nog) niet weten wat je vraag is neem dan vooral contact op, dan kan ik je helpen!

Vriendelijke groet, Judy de Graaff


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Oogpunt uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de De Misse 31 in Berlicum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30983848.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Oogpunt zijn o.a. :