Het Cadeautje in Oss

Het Cadeautje: Voor het en haar, jong en oud.

Over Het Cadeautje

Het Cadeautje valt onder de rubriek kado winkel uit Oss.

De drijvende kracht achter Het Cadeautje is Ellen Beenhakker. Ellen is op het idee gekomen om een cadeauwinkel te beginnen na een vakantie met haar vriendin. Tijdens deze vakantie gingen zij namelijk samen als echte toeristen winkeltjes bekijken. Toen bedacht Ellen dat het leuk zou zijn om zoiets in Oss te beginnen.

Ellen heeft ervoor gekozen om cadeaus te verkopen omdat zij het enorm leuk vindt om een persoonlijk cadeau voor iemand uit te kunnen zoeken. Er zijn diverse soorten en maten cadeaus waar u uit kunt kiezen in de winkel. Unieke cadeaus voor een leuke prijs.

Het Cadeautje is inmiddels uitgegroeid tot een leuke groep vrouwelijke ondernemers die samen een bijzondere winkel drijven. Ieder heeft haar eigen kwaliteiten en achtergrond. Samen werken zij continu aan een sfeervolle winkel met een zeer bijzonder aanbod.

Het is bij Het Cadeautje ook mogelijk om een leuke workshop of lezing te volgen. Wilt u leren haken, breien, schilderen, sieraden maken of bloemschikken? Volgt u dan de leerzame, creatieve en leuke workshops!

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Het Cadeautje? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Cadeautje uit de rubriek kado winkel uit Oss is gevestigd aan de Industrielaan 11 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-820397.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Het Cadeautje zijn o.a. :