Healthstudio Adele in Rosmalen

Health & Holistische Leefstijlcoaching

Over Healthstudio Adele

Healthstudio Adele valt onder de rubriek coaching in Oss.

Mevrouw Adèle van der Hagen is de drijvende kracht achter Healthstudio Adele. Ik ben holistische leefstijlcoach. En per maart 2021 heb ik mijn eigen healthstudio geopend.

Ben je op zoek naar begeleiding voor een gezonde leefstijl? Of heb je last van stress, een burn-out of slaapproblemen? Wil je graag werken aan je fysieke of mentale klachten ? Kijk dan niet verder. Je bent bij Healthstudio Adele aan het juiste adres. Ik wil je begeleiden en er is aandacht voor psychisch welzijn. Zodat je weer vitaal, ontspannen en gezond in het leven kunt staan.

Het aanbod bij Healthstudio Adele is:

- Yoga, je stretcht jezelf door in een voor jou uitdagende houding te komen. Je oefent binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. Bij yoga is de aandacht naar binnen gericht, waardoor je kunt observeren wat er gebeurt in het lichaam en het denken.

- Pilates, is een bewegingsmethode. Het gaat uit van de theorie dat ademhaling, houding en leefstijl van de mens de basis is van de gezondheid van de mens. Het zijn oefeningen die helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling.

- Coaching, als holistische leefstijlcoach breng ik je weer in contact met je intuïtie. Ik kan je begeleiden naar een gezonde en vitale levensstijl. Je fundament is belangrijk. We bouwen vanuit de basis. Mijn coaching is altijd één op één en persoonlijk gemaakt voor jou.

- Workshops, verschillende workshops zoals; * Ayurvedische ontgiftingsweek en * Yoga en klankensessie

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthstudio Adele uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Achter de Driesprong 31B in Rosmalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25014421.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Healthstudio Adele zijn o.a. :