Happy Horses By Wendy in Altforst

Coaching met pony's, pony fun en kinderfeestjes

Over Happy Horses By Wendy

Happy Horses By Wendy valt onder de rubriek coaching in Oss.

Wat heeft jouw kind nodig om blij, gelukkig en zelfverzekerd te worden?

Heeft je kind moeite met emoties? Word je kind gepest? Wil je je kind weerbaarder maken? Wil je je kind meer zelfvertrouwen geven? Wil je meer rust binnen het gezin? Piekert je kind veel of is het angstig? Is je kind hooggevoelig? Kan je kind moeilijk in slaap vallen? Heeft je kind last van woedeaanvallen en driftbuien? Wil je de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind een boost geven? Loopt het gewoonweg even niet zo lekker?

Wat jou kind nodig heeft is: - bewustwording van eigen gedrag en de invloed op zichzelf en anderen. - leren wat hij/zij nodig heeft om de situatie aan te kunnen. - herkennen in welke situaties het "mis" gaat en dit leren aan te voelen. - geloven in zichzelf en sterk van binnen worden.

Kies voor Coachen met de kracht van pony's.

Pony's voelen emoties feilloos aan en nemen spanningen van angst of trauma over.

Ik ben Wendy en ik ben gecertificeerd Horse Assisted Coach, beter bekend als Paardencoach. Ik begeleid kinderen en volwassenen bij diverse problemen en buig deze om naar oplossingen die ECHT werken. Mijn specialisatie ligt bij kinderen, zorgkinderen, gezin en opvoeding. En daarbij laat ik me assisteren door pony's.

Dit zijn onze Happy Horses!

1. Bonny: Onze 'gouwe ouwe' Shetlander, ze houdt enorm van aandacht. Ze is heel stabiel en dol op snoepjes en ze is al 30 jaar oud.

2. Kiki: Kiki is het maatje van Bonny is is ook een Shetlander. Ze is de leider van de kudde.

3. Chicco: Chicco is een kind van Kiki en de enige man tussen de merries. Erg nieuwsgierig van aard, aanhankelijk en heeft de gave diepe gevoelens in je los te maken.

4. Ginger: Ginger is een iets groter paard, een Welsh. Houdt altijd rekening met je en is erg op mensen gericht. Gevoelig, leergierig en een echte clown! Gek op koortjes en touwtjes :)

5. Hesja: Hesja is de kleinste Shetlander pony. Gevoelig en vrolijk. Ook zeer gericht op mensen. Ze staat vaak bovenop de heuvel, misschien wel om overzicht te bewaken. Ze kan goed troost en een steuntje in de rug bieden.

6. Fleur en Eline zijn Halflingers, altijd samen geweest en doen nog steeds alles samen. Echte vriendinnen! Fleur is hoogsensitief en Eline maakt ook wel graag contact met de andere paarden en pony's.

Wil jij ook dat jouw kind blij, gelukkig en zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat? Stuur een bericht voor een AFSPRAAK of een PROEFSESSIE!

Bellen of appen mag ook op 06-33748970.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Horses By Wendy uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Oude Heppert 8 in Altforst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33748970.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Happy Horses By Wendy zijn o.a. :