Happy Changes in Tiel

Gewichtsconsulent Voeding & Lifestylecoach

Over Happy Changes

Happy Changes valt onder de rubriek coaching in Oss.

Marieke van Os is de kracht achter Happy Changes. Ik heb zelf mogen ervaren, door kleine veranderingen in mijn leefstijl, dat ik daardoor beter in mijn vel ben gaan zitten. Ik begeleid daarom vol passie en liefde mensen op het gebied van voeding en coaching.

Wil je werken aan een gezonde of betere leefstijl? Of ben je op zoek naar een gewichtsconsulent of voedingscoach? Dan hoef je niet verder te kijken. Je bent aan het juiste adres bij Happy Changes.

De diensten die Happy Changes aanbiedt zijn:

- Gewichtsconsulent, het doel is een blijvend, realistisch en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen. Happy Changes werkt niet volgens een 'dieet', maar kijkt hoe kleine aanpassingen grote veranderingen voor de langere termijn teweeg kunnen brengen.

- Lifestylecoach, bij lifestyle coaching, ook wel levensstijl coaching genoemd, staat gedragsverandering centraal.Tijdens de begeleiding ligt de focus vooral op voeding en beweging, maar ook op andere gewoontes die daarop invloed kunnen hebben, zoals overmatig telefoongebruik of een verstoord slaapritme. Vier belangrijke kernwaarden van lifestyle coaching zijn voeding, beweging, slaap- en stressmanagement en ontspanning.

Happy Changes kan je motiveren om jouw doel of doelen te behalen. Veranderen van levensstijl op een haalbare en uitvoerbare manier dit kan alleen maar als het advies dat gegeven wordt, op maat wordt gemaakt en uitvoerbaar is (iedereen is verschillend).

Happy Changes is gevestigd in het pand van MA lifestyle club aan de Lutterveldweg 3 in Tiel.

Kijk voor meer informatie o de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Changes uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Lutterveldweg 3 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40787623.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Happy Changes zijn o.a. :