EquiZenz - Hoogsensitief en Paard in Uden

Equizenz is een bijzondere plek voor hsp coaching-en psychosociale hulpverlening met paarden.

Over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard

EquiZenz - Hoogsensitief en Paard valt onder de rubriek coaching in Oss.

Kun je de piekerknop niet uitzetten? Vind je veel dingen leuk en pak je alles graag aan maar maakt dat je ook verward? Heb je moeite met keuzes maken? Voel je je vaak ‘anders’ en onbegrepen? Wil jij leven vanuit jouw zielsmissie?

Dan kan het goed zijn dat je Hoogsensitief bent. Hoogsensitieve personen (HSP) hebben een gevoelig zenuwstelsel en verwerken informatie zeer diepgaand. Prikkels kunnen daardoor indringend binnenkomen.

Denk je dat je hoogsensitief bent? Via mijn website kun je een test doen aan de hand van vragen.

Equizenz is een bijzondere plek voor hsp coaching-en psychosociale hulpverlening met paarden. Door de jaren heen heb ik een methode ontwikkeld om hoogsensitieve mensen te leren omgaan met hoogsensitiviteit. Vele mensen ervaren wellicht net als jij stress gerelateerde klachten. Als HSP-er ervaar je de wereld om je heen anders, dit vraagt om een specifieke aanpak en begeleiding.

Ik heb een begeleidingsvorm ontwikkeld, genaamd Equi&Art. Equi&Art is een mix van coaching en therapie met paarden, systemisch werken, kunstzinnige therapie, rijden in balans, contemplatieve psychologie, natuurlijke en orthomoleculaire geneeswijze en door middel van familieopstellingen.

Ik help overigens niet alleen mensen die hoogsensitief zijn, maar ook diegene die een eigen bedrijf runnen. Als ondernemer kun je je voordeel doen als hoogsensitief persoon. Je bent gedreven, creatief, innovatief, perfectionistisch en je ziet overal kansen. Toch wil je jouw leiderschap verder ontwikkelen en het heft steviger in eigen hand nemen, zodat je krachtiger jouw eigen koers kunt bepalen en nog beter kansrijke mogelijkheden kunt benutten.

Paarden reflecteren jouw gemoedstoestand als geen ander. Tijdens de ondernemerstrajecten ligt de focus op doen ipv op denken. Je gaat ervaringsgerichte activiteiten met een paard uitvoeren. Hierdoor leer je over jezelf en het leiderschap, autonomie en jouw innerlijke belevingswereld. Zo wordt duidelijk hoe je jouw onderneming tot een succes maakt. Maak jij vandaag ook de sprong naar Succes?

Voor wie? - Kinderen die hoogsensitief zijn - Voor ouders die willen leren omgaan met hoogsensitieviteit - Volwassenen met hoogsensitiviteit - Ondernemers met hoogsensitiviteit - Bedrijven die hun medewerkers willen helpen bij burn-out klachten, maar ook voor re-integratietrajecten

Equizenz is gespecialiseerd in: - Hoogsensitiviteit - HSP en angsten - Hoogsensitief kind - HSP en burn-out - HSP en depressie - HSP en stemmingswisselingen - HSP en Fybromyalgie - HSP en neuro4profiel

Openingstijden: Opening praktijk individuele sessies: maandag, dinsdag en vrijdag

Telefonisch spreekuur voor korte consulten & advies: Maandagochtend van 8.00 tot 11.30 uur Op het telefoonnummer: 06-21250362

Voor maken van een afspraken: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van: 9.00 tot 10.30 uur en na 17.45 Op het telefoonnummer: 06 – 21250362 U kunt altijd inspreken of een mail sturen, dan bel ik u z.s.m. terug.

Gesloten op donderdag

Bij Equizenz telt maar één ding en dat ben jij! Breng weer rust in jouw hoogsensitieve brein.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EquiZenz - Hoogsensitief en Paard uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Zevenmorgenstraat 2 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21250362.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij EquiZenz - Hoogsensitief en Paard zijn o.a. :

Nieuws van EquiZenz - Hoogsensitief en Paard in Uden

Natuur café voor Hsp

Natuur café voor Hsp

Voel je je vaak overweldigd door de prikkels van het dagelijks leven? Verlang je naar rust en verbinding met de natuur? Dan is het HSP Natuur Cafe iets voor jou!

Is Iedereen Hoogsensitief?

Is Iedereen Hoogsensitief?

Het kan voor mensen die hoogsensitief zijn behoorlijk frustrerend zijn: het lijkt wel of iederéén tegenwoordig claimt hoogsensitief te zijn.

Duik in de wereld van Hoogsensitiviteit

Duik in de wereld van Hoogsensitiviteit

Ben je opzoek naar meer inzichten over jouw innerlijke wereld in relatie tot Hoogsensitiviteit en hoe je het beste om kunt gaan met dit persoonlijkheidskenmerk?

Ben Ik Hoogsensitief?

Ben Ik Hoogsensitief?

Het kan voor mensen die echt HSP zijn behoorlijk frustrerend zijn; iédereen lijkt tegenwoordig wel hoogsensitief te zijn.

Hoogsensitief en ondernemer, is dit wel een match?

Hoogsensitief en ondernemer, is dit wel een match?

Creëer een fijne omgeving, en stel realistische doelen vooraf.

Info en docu ochtend Equi&Art

Info en docu ochtend Equi&Art

Focus op potentie in plaats van beperkingen!!

Hoogsensitief en ondernemer, is dat wel een match

Hoogsensitief en ondernemer, is dat wel een match

De kwaliteiten die je bezit als hoogsensitief persoon, die anderen niet hebben, sluiten perfect aan bij het zijn van ondernemer. Toch zijn er valkuilen. Voorkomen dat je hierin trapt en bedrogen uitkomt?

Nieuwe unieke online cursus Hoogsensitiviteit

Nieuwe unieke online cursus Hoogsensitiviteit

De enige unieke en creatieve online cursus die specifiek is gericht op hoogsensitiviteit en ervaringsgericht leren