Employed in Oss

Employed: Ervaren bedrijf in de uitzendbranche.

Over Employed

Employed valt onder de rubriek uitzendbureau uit Oss.

Zoekt u een bedrijf die veel ervaring heeft in de uitzendbranche en die u kan helpen om personeel te werven? Zoekt u als kandidaat een bedrijf die u kan helpen aan de juiste baan? Dan bent u bij Employed aan het juiste adres. Employed biedt de volgende diensten aan: Werving en selectie, detachering en uitzenden.

Employed heeft een belangrijke pijler, namelijk vertrouwen. Om goed personeel te kunnen werven is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Uw belangen en die van de kandidaten moeten zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. U kunt er van op aan dat Employed al uw gegevens en alles wat u verteld met de grootst mogelijke zorg zal behandelen.

Bij Employed staat efficiƫnt werken altijd voorop. Iedere wervingsopdracht zal met veel zorg uitgevoerd worden. Het doel is dat er zo snel mogelijk resultaat wordt geboekt. Bent u met spoed op zoek naar een medewerker? Dan kan Employed u daarmee helpen.

U kunt de website van Employed bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Employed uit de rubriek uitzendbureau uit Oss is gevestigd aan de Gasstraat-Oost 40 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-1302392.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij Employed zijn o.a. :