EigenFocus in Oss

'VERANDERING BEGINT BIJ JEZELF'!!!

Over EigenFocus

EigenFocus valt onder de rubriek coaching in Oss.

Lianne Thielsch is de drijvende kracht achter Eigen Focus. Ze is werkzaam als counsellor, waar bij ze je helpt om grip op je eigen situatie te krijgen en te behouden. Het begeleiden en opleiden van leerlingen (jong en oud) en de uitdaging om steeds aan te sluiten bij het individuele proces van deze leerlingen hebben bijgedragen aan het besluit om binnen het onderwijs aan de slag te gaan.

Hiervoor heb ik mijn onderwijsbevoegdheid behaald en heb ik mijn ervaring opgedaan als docent binnen het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs, met specialiteit: Leerproblematiek. Gedurende mijn hele loopbaan is contact met mensen mijn drijfveer geweest met als doel: luisteren. Luisteren om vervolgens ondersteuning en aandacht te bieden voor de manier waarop jij een probleem/situatie ervaart.

Counselling is een laagdrempelige, persoonlijke, resultaatgerichte vorm van psychische hulpverlening. Verbeteren van de kwaliteit van jouw leven op een manier die bij jou past. met als doel:

• Oplossen / hanteren van problemen, zorgen, overbelast voelen, stress

• Het vinden van antwoorden op vragen

• Het actief inzetten van je eigen mogelijkheden, ‘tools’

• Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden

WERKWIJZE ‘Verandering begint bij jezelf’, een kennismakingsgesprek (intake) bij Eigenfocus is al een eerste stap om zelf weer de regie te kunnen pakken, het stuur weer in handen te nemen voor verandering en positieve energie! Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EigenFocus uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Tournooiveld 27 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11852554.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij EigenFocus zijn o.a. :