Designerchairs.nl in Utrecht

Designerchairs.nl | webwinkel voor designstoelen, tafels, seatpads en accessoires!

Over Designerchairs.nl

Designerchairs.nl valt onder de rubriek webshop in Oss.

Welkom bij Designerchairs.nl,

Wij bieden eetkamerstoelen, eetkamertafels, verlichting en accessoires aan van o.a. Kubikoff, Laforma-Kave, MC-ITALY, Domitalia, Cast Magnolia, LJ Lamps.

Ben je op zoek naar een unieke inrichting van je woning? Originele meubelstukken en accessoires waarmee je een persoonlijk tintje aan je interieur kunt geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In onze webshop vindt je niet alleen een ruim assortiment fraaie designerstoelen en barkrukken, maar ook stijlvolle eetkamertafels, bijzettafels en accessoires. Ook voor de (gedeeltelijke) inrichting van bijvoorbeeld je slaapkamer, hal of werkkamer ben je bij ons, Designerchairs.nl aan het juiste adres.

Ben je zakelijk aan het winkelen? Dankzij de strakke en moderne vormgeving zijn vele artikelen in ons assortiment ook zeer geschikt voor projectinrichting (zowel binnen als buiten). Onze vakkundige en creatieve interieurstylisten zijn je graag van dienst bij het creëren van de ruimte die jij voor ogen hebt. Of het nu gaat om de inrichting van een congresruimte, ontvangstruimte voor bezoekers of de inrichting van een terras of serre: voor elke ruimte bieden wij een passend advies.

We kunnen ons voorstellen dat je de designmeubelen waar je enthousiast over bent toch graag eerst wilt zien en voelen. Dat kan! Aan de woonboulevard in Utrecht ontvangen wij je graag in eLiving. In dit unieke winkelconcept hebben wij onze eigen “shop-in-shop”, ofwel een trendy showroom waar je een groot deel van onze collectie kunt bewonderen. Wil je er van zeker van zijn dat de artikelen van jouw keuze in de showroom aanwezig zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken. http://www.designerchairs.nl

Het samenstellen van een betaalbare collectie die de laatste trends op designergebied weerspiegelt. Daarnaast staan het geven van vakkundig advies en een snelle en heldere service hoog in het vaandel. Je bestelling wordt altijd, zo mogelijk uit voorraad, snel en zonder extra kosten geleverd. Daarnaast kies jij zelf de gewenste betaalwijze: vóór of na levering met een bankoverschrijving, via iDeal of PayPal. In de showroom kan je eenvoudig met pin betalen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Designerchairs.nl uit de rubriek webshop uit Oss is gevestigd aan de Zeelantlaan 41 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-480602.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Designerchairs.nl zijn o.a. :

Nieuws van Designerchairs.nl in Utrecht

Summersale bij Designerchairs.nl!

Summersale bij Designerchairs.nl!

Sale op heel veel producten!