Conflex Project Partner BV in OSS

Flex Specialisten gevestigd in Oss. Flexspecialisten brengt vraag en aanbod bij elkaar op de (internationale) gespecialiseerde arbeidsmarkt en zorgt voor een optimale personele bezetting voor bedrijf en de best passende baan voor flexkracht met 8 specialistische werkmaatschappijen: Conflex Partner.

Over Conflex Project Partner BV

Conflex Project Partner BV valt onder de rubriek detachering in Oss.

Baanbrekend in flexwerk

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op de (internationale) gespecialiseerde arbeidsmarkt. We zorgen voor een optimale personele bezetting voor het bedrijf en de best passende baan voor de flexkracht. Wij gaan hierin heel ver en zetten alles op alles om de juiste kracht op de juiste plek te krijgen. Zo snel en flexibel bent u nog nooit geholpen!

Staat voor resultaat

Flexspecialisten gelooft nog in afspraak is afspraak. Dat vindt u terug in onze keiharde beloftes. Daarnaast willen we blijven stijgen in onze positie in de Top 75 van de ABU-leden van Nederland.

Niet zoeken maar vinden!

Flexspecialisten is baanbrekend in flexwerk. Onze reactiesnelheid is enorm en wij vinden snel de juiste baan of kandidaat. Maar daar houdt het bij ons niet op! Wekelijks hebben we een moment van terugkoppeling om ervoor te zorgen dat voor iedereen alles naar wens verloopt. Niets is ons te gek daarin!

H.I.E.R.

Flexspecialisten laat zijn identiteit tot uiting komen in 4 kernbegrippen die de basis vormen van de gehele bedrijfsvoering.

Helder

1 aanspreekpunt voor de klant en kandidaat, duidelijke en eerlijke communicatie, geen dubbelzinnigheden, zeggen waar het op staat, transparante processen van werving en selectie tot uitzenden, duidelijke afspraken, duidelijke regels, juiste informatie, duidelijke rolverdeling, duidelijke verantwoordelijkheden. Goede begeleiding van de uitzendkracht.

Intelligent

Slimme oplossingen, geen omwegen, efficiënt werken, meedenken met de klant, kostenbesparingen, planning met tijdsindeling, prioriteiten stellen, voorbereiden, duidelijke doelen.

Eenvoud

Transparant, geen poespas, passende kandidatenvoorstellen, passende vacature voorstellen, juiste service op het juiste moment.

Resultaat

Afspraken nakomen, samen de juiste doelen stellen en de doelen bereiken, tegen een eerlijke prijs!

Flexspecialisten is dé specialist op het gebied van flexibele arbeid met:

- 800.000 uren op jaarbasis

- 1.000 werkende uitzendkrachten per dag

- opererend vanuit 11 locaties in binnen- en buitenland

- en ruim 46 eigen medewerkers

Liefde voor het vak

Integer, persoonlijk, vakbekwaam, deskundig, betrouwbaar, slim, snel, doeltreffend, toegankelijk, eenvoudig, transparant, duidelijk, verantwoordelijk, inventief, creatief, resultaatgericht, pragmatisch, opportunistisch, enthousiast, oplossingsgericht en de beste kwaliteit.

Wij maken er echt werk van!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Conflex Project Partner BV uit de rubriek detachering uit Oss is gevestigd aan de Raadhuislaan 30 in OSS. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412675266.

Diensten en producten voor detachering

Trefwoorden die horen bij Conflex Project Partner BV zijn o.a. :