Con Spirito Coaching in Oss

Con Spirito Coaching: Coaching op een respectvolle en bezielde manier.

Over Con Spirito Coaching

Con Spirito Coaching valt onder de rubriek coaching uit Oss.

Het gezicht achter Con Spirito Coaching is Joke Wolters. Belangrijke thema's in haar leven zijn: harmonie, verbinding en bezieling. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd zoals de post-HBO coachopleiding aan de Alba-academie en de opleiding Helend Coachen bij Frans Bakker M.D . Ze werkt o.a. met mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Voor wie daar open voor staat, werkt zij met het gedachtegoed van The Course in Miracles.

Con Spirito Coaching wil u graag helpen om uw eigen wijsheid te ontdekken en u bewust te worden van wat u belemmert om uw doel te bereiken. Bij dit proces zal Joke u helpen door haar respectvolle aandacht en acceptatie. Joke zal diverse methodes inzetten, passend bij uw proces. Wilt u de kwaliteit van uw leven verbeteren,zowel in het werk als in de privéomstandigheden? Dan helpt Con Spirito Coaching u daar graag bij. In maximaal 6 sessies van een uur, met daarna een uitgebreid verslag, leert u uzelf coachen. Joke zet nieuwe richtingaanwijzers neer op uw levenspad en u zult ervaren dat dit nieuwe pad makkelijker te belopen is dan het oude: méér rust, méér energie, ondanks de omstandigheden!

Heeft u een vraag aan Con Spirito Coaching? Neemt u dan contact op. Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Con Spirito Coaching uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Mozartlaan 4 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51076739.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Con Spirito Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Con Spirito Coaching in Oss

Op zoek naar rust, ondanks de omstandigheden?

Op zoek naar rust, ondanks de omstandigheden?

Na maximaal 6 gesprekken kan je jezelf coachen