Coachen met LEF in Schijndel

Ondernemers Coach

Over Coachen met LEF

Coachen met LEF valt onder de rubriek coaching in Oss.

Mirjam Christiaans is de drijvende kracht achter Coachen met LEF. In 2020 begonnen als ondernemer.

Voor wie? Voor jou: de ondernemende vrouw die midden in het leven staat. Je onderneming loopt oké maar je hebt het gevoel dat er meer in zit. Je neemt je beslissingen niet meer vanuit jezelf, je eigen intuïtie. Je laat je leiden door allerlei externe factoren en meningen. Dit zorgt voor onrust en het gevoel dat sommige kansen onbenut blijven.

Wil jij succesvol ondernemen? Reken voor altijd af met al die onzekerheden, twijfels en angsten in het ondernemen. Niks of niemand staat jou nog in de weg om van jouw bedrijf een succes te maken. Wil jij leren hoe je op een gezonde wijze kunt ondernemen, zodat je in balans blijft? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coachen met LEF.

Er is een manier die ervoor zorgt dat je wél steeds de juiste stappen gaat én blijft zetten die nodig zijn om van jouw bedrijf een succes te maken. Zonder dat je je elke keer laat tegenhouden door je mentale blokkades. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Mirjam helpt je om: • patronen te doorbreken die jou weerhouden om echt succesvol te zijn, zowel privé als in je business • dichterbij je gevoel te komen zodat je meer vanuit intuïtie leeft en onderneemt. • richting en focus te krijgen. Zo weet je waar je begint, wat je moet doen en wat jouw stip op de horizon is. • een plan te maken met doelen die je wel bereikt en waarbij alles als vanzelf lijkt te gaan. • zelf de regie te pakken en eigen keuzes te maken. Zodat je stopt met twijfelen en uitstellen doordat je dichtbij jezelf blijft. • rust in je hoofd te krijgen met meer balans, energie en zelfvertrouwen.

Gedurende 6 maanden begeleid Mirjam jou 1 op 1 bij een goede en gezonde opbouw van jouw bedrijf. Zij past verschillende coachmethode en technieken toe. Van Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) en Systemisch coachen tot Transanctionele analyse (TA) en biografisch werken. Haar gereedschapskist is onuitputtelijk.

Mirjam zet je aan het werk, stelt kritische vragen, houdt een spiegel voor en daagt je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen zowel fysiek als mentaal. Zij creëert een heldere structuur die afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Dat betekent concrete doelen stellen, een actieplan maken en uitvoeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van wat Coachen met LEF voor jou kan betekenen, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachen met LEF uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Hoofdstraat 43 in Schijndel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53158444.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachen met LEF zijn o.a. :

Nieuws van Coachen met LEF in Schijndel

Leid je business zoals jij dat wilt!

Leid je business zoals jij dat wilt!

Plan nu je gratis spiegelgesprek. Ik houd je een spiegel voor die je ‘ware ik’ laat zien. Na dit Spiegelgesprek heb je goed inzicht in jezelf: je kent je valkuilen, belemmeringen maar ook je sterkten als ondernemer.