City Hotel Oss in Oss

CITY HOTEL – ENJOY!

Over City Hotel Oss

City Hotel Oss valt onder de rubriek hotel uit Oss.

City Hotel in Oss is een 4 sterren hotel gelegen in het centrum van Oss, in de nabije omgeving kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden en de prachtig mooie natuur.

Onze kamers: * Luxe hoekkamer * Luxe standaardkamer * Studio's * Junior Suite Daarnaast kunt u ook ervoor kiezen om een arrangement te boeken, neem hiervoor een kijkje op onze website.

Services: * Fitness * Wifi * Kinderen en extra bedden, deze zijn te verkrijgen via de receptie. * Huisdieren zijn toegestaan mits in overleg met de receptie. * Inchecken vanaf 14:00 uur * Uitchecken voor 12.00 uur, wanneer u liever later wilt uitchecken kunt u contact opnemen met onze receptie.

In onze Brasserie en in ons restaurant kunt u heerlijk genieten van onze culinaire hapjes en drankjes!

Zoekt u een vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien....ook dan kunt u bij ons terecht, onze twee zalen hebben een moderne inrichting met comfortabele stoelen en ruime tafels. U vindt tevens een minibar en koffiezetapparaat in de vergaderruimte zodat u ongestoord kunt vergaderen.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

City Hotel Oss uit de rubriek hotel uit Oss is gevestigd aan de RAADHUISLAAN 43 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0412-633375.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij City Hotel Oss zijn o.a. :